Intouch Scada'yı Wincc Flexiable Dönştürme

Katılım
16 Kas 2011
Mesajlar
47
Puanları
1
Merhabalar arkadaşlar intouch Scada projesini wincc flexe çeviren varmı böyle bişey mümkünmü?Hiç olmadı resimleri çizimleri almanın imkanı varmı etiketler projeler filan olmasın hadi sayfaları resimlerini yani almak mümkünmü?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Elimde Intouch yok lakin yapman gereken şunlar:
1) Intouch üzerindeki tasarımı birebir wincc üzerinde de yapacaksın.
2) Wincc üzerine yeni konumlandırmış olduğun nesnelerin intouch üzerindeyken hangi taglara bağlı olduğu ve hangi registerleri okuduğunu not alıp aynılarını wincc üzerine uygulayacaksın.
3)Eğer intouch üzerindeki scada da script tanımlanmış ise bu kodların ne zaman çalıştığını ne işe yaradığını çözüp aynı olayları wincc de uygulaman gerek.

Bunun dışında harhangi otomatik şekilde intouch projesini wincc projesine dönüştürebileceğini düşünmüyorum.
 
Sn macix ilginiz cevabınız için teşekkür ederim ancak benim istediğim resimleri nesneleri alabilmemdi müşteri intouch resimlerini dizaynlarını animasyonlarını çok beğeniyor haklıda bende acaba oradaki resimelri animasyonları( hemen hemen aynı tesisten 3üyü yapıyorlar aynı resimeleri istiyorlar) wincc projeme alabilirmiyim demiştim sanırım mümkün değil.Yoksa proje aynı proje değil taglar adresler farklı onları yeniden yapacağım.
Tekrar teşekkürler iyi çalışmalar.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,940
Kullanıcılar
449,609
Son üye
cherrywine

Yeni konular

Geri
Üst