Internet hattını taşıma

etkga

Üye
Katılım
3 Eyl 2016
Mesajlar
291
Puanları
6
Yaş
45
arkadaşlar ben apartta kalıyorum 3. kattaki dairemden 1.katta oturan o daireden ayrılan arkadasların yerine taşınıcam.iki daireyede kutudan hat çıkıyor ve daırelerde ayrı ayrı modemleri var.1. kattaki internet kapandı ve ben 3. kattaki mevcut internetimi 1. kata aldırabilmem için telefon kutusundan hatların yerini değiştirtmem yeterli olur mu? bunu yapınca benım ınternetim direk 1. kattaki modeme geçer mi yoksa modem vs değiştirmek yada kurulum işlemi falan gerekir mi?
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Adres değişikiği olur. Resmiyette bir sorunun yoksa 3. kattaki kabloyu rahatlıkla bağlayabilirsin. Modem flan hepsi olduğu gibi geçerli olur herhangi bir sıkıntı yok.
 
sagolun hocam bu arada resmiyette derken?,zaten3. kattaki internet bizim 1. katda boşaldığı için biriyle bağımız yok hocam , bili bili cihazı getirtip hat tespiti yaptırcaz artık,panoda oyle bir haldeki
 
Dikkat et diğerlerini koparmayasın bahane arar şimdi karmaşık kablolar kopmak için. Sıkıntı yok.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,655
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst