infraret ısıtıcılar

arkadaşlar ben infrared ısıtıcı üreten bir firmada arge teknikeriyim sorularınızı yanıtlamaya hazırım

1. örneğin 10 metre karelik bir odada aynı güce sahip normal elektrikli sobayı kullanarak ve infrared ısıtıcılı sobayı kullanarak aylık ne kadar tasarruf sağlanır?

2. infrared ısıtıcıların ısıtma sistemindeki farklılık ne?

3. reflektörlerin bizim bilmediğimiz ilginç özellikleri varmı?

4. infrared li soba normal sobaya göre kaç ay sonra fiyat olarak kendini amorti ediyor?

teşekkürler
 
hocam ifrared mi üretiyonuz gerçekten hani flamanı tungsten olan piyasada bir infrared furyasıdır almış gidiyo seramik rezistansların adı bile infraret olmuş firma isimleri vermemeye dikkat ediyorum ama
 
peki arkadaşım bunlarda kullanılan elemanlar aynı nitelikleremi sahip.firmalar arasında ne gibi farklar var bizi aydınlatırsanız seviniriz.
iyi çalışmalar...
 
üstat infraret mi üretiyosunuz ben mi öyle anladım benim bildiğim infraret ısıtıcılar çok küçük dirençleri olan normalde u=ı.r formulune uymayan ısıtıcılar diye biliyomm

benim bildiğim infrared ısıtıcıların filamanları tugsten sizin ürettiklerinizdeki teller cral vs teller mi acaba

---------

Ardı ardına mesaj yazmak yerine, mesajınızın bulunduğu kısımdan düzenle butonunu kullanarak mesajınızı düzenleyebilirsiniz. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

Düzenleme: Roboelektronik
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
infraret ısıtıcı ışık salınımı olmayan havayı yakmayan ısıtıcılardır ufo tarzı akkorlu ısıtıcılar enerjinin %40 ını ışık olarak harcıyor yani %60 ısıya gidiyor karbon teknolojisinde ıise enerjinin tamamı ısıya dönüştügü için %100 verimlidir buna dikkat etmek lazım, havayı yakmadıgı gibi tüm ortamı homojen bir şekilde ısıtır yani odanın her noktası eşit ısıda olur iki yıldır bu sistemleri inceliyoruz avrupada 15 yıldır kulanılıyor türkiyedede kulanılmaya başladı aina markalı var.
 
slm beyler.bu infrared ısıtıcılarında 3000w 13 a 220 voltluk bir üründe sürekli termostat ucundaki 220v kablo ucu yanıyor.bu kablo ucunun yanmaması için ne gibi işlemler yapmamız gerekmektedir.ilginizden dolayı teşekkürler.
 
Merhaba;
Elektrostatik fırınlarda,elektrikli ısıtıcı olanlarada,infrared ısıtıcı mı, kullanılıyor.Yani ışıma yöntemiyle mi,lamba gibi.Ve öyleyse bu lambalar ommik güç mü çekiyorlar.Tşk.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,861
Kullanıcılar
449,598
Son üye
kadir12366

Yeni konular

Geri
Üst