imza yetkisi hk.

peki elektrikçiler odasına kayıt olmak için işyeri açmak gerekiyor mu? Vergi levhası falan istiyorlardır heralde??
Odaya kayit icin is yeri gerekmez buyuk ihtimalle ama imza atmak icin gerekir. Mesela elektrik muhendisleri odasi uye kaydi alıyor ama uye olarak bazi faaliyetlerde bulunuluyor bazi faaliyetlerde bulunulmuyor
 
Kısaca trafolu tesislerin proje onayını sadece elektrik Mühendisi yapabilir deniyor gayet yerinde ve mantıklı bir karar. Yapım ve Bakım işlerindeki güçler fazla bile verilmiş.

Elektrik Mühendisinin yetkilerine sahip olmak istiyorsanız o ünvanı almanız gerekir.

http://www.emo.org.tr/ekler/9152b4da5ca8c19_ek.pdf?dergi=875
Cok dogru. Bir unvan sahibi bir diğerinin yetkisine sahip olduktan sonra o halde neden farkli unvanlar olsun. 1MW imza yetkisi olsun demis bir arkadas. O zaman muhendislik fakulteleri kapatilsin. Teknik ogretmenler her projeyi imzalayacaksa muhendislik bölümleri ve fakulteleri neden var. O imza yetkisine sahip olmak istiyorsan universiteye giriste ogretmenlik degil muhendislik yazacaksin. Muhendisler biz öğretmenlerin haklarindan faydalanmak istiyoruz bizde elektrik biliyoruz sonucta diyorlar mi. Ya da elektronik muhendisleri bizde elektrik projesinde yuksek guclere imza atalim diyor mu. Adam giriste elektronik secmis ve elektronigin imkanindan faydalaniyor. Her ikisinin imkaninida istiyorum diyorsan disini sıkıp cift ana dal yapacaksin ya da pes pese okuyacaksin.
 
Son düzenleme:
Bence mühendislik ve teknik eğitim fakülteleri birleştirilsin , isteyen mühendis isteyen öğretmen olsun , yakışır bu siyasi iradeye :)
 

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,966
Kullanıcılar
449,612
Son üye
esperran

Yeni konular

Geri
Üst