ileri geri sınır anahtarlı kumanda

teke

Üye
Katılım
31 Ağu 2006
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
39
ileri geri sınır anahtarları ile devamlı çalışacak o-1 anahtarla kumanda edilecek bir kumanda şeması ihtiyacım var.havuz üzeri sıyırma işlemi yapacak.teşekkür ederim
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
çalışma şekli nasıl olacak hangi zaman aralıklarında durup çalışacak onuyda belirtmelisin
 
arkadaşım programda pako olmadığı için start ve mühürleme içinde röle var. pako koyacaksan tabi bunlara gerek yok.
 

Ekli dosyalar

  • i.g.rar
    4.8 KB · Görüntüleme: 374
çok teşekkür ederim
 
abi yardımınıza ihtiyacım var. ben bi proje ödevi aldım. az bi elektronik bilgim var. onunla küçük devreleri yaptım ama asıl devreyi yapamadım. 3 haftadır düşünüyorum olmuyo. ben bi bariyer yapıcam. tek butonla açılacak. bariyer kalkınca sınırlama anahtarı ile duracak. tekrar bastığımda ise kapanacak. bunu yapamadım. bana yardımcı olur musunuz? çizemedim devreyi..
 
eğer zaman aralığı olmadan devamlı çalışacaksa sviç kullanarak yapabilirsin sviiç olmazsa zaman rölesi kullanarak havuzu kaçsaniyede baştan başa giderse o değere ayarlayıp yapabilirsin...
 

Forum istatistikleri

Konular
128,169
Mesajlar
915,620
Kullanıcılar
449,933
Son üye
selcukbatman54

Yeni konular

Geri
Üst