iki adet 3 fazlı pompayı sıralamalı çalıştırma

Katılım
26 Eki 2006
Mesajlar
6
Puanları
1
Yaş
39
Elimizde 3 fazlı 2 adet pis su pumpasını şamandıra ile sıralamalı şekilde nasıl çalıştırabiliriz.
Kolay gelsinn..

Kaanzaza :

arkadaşlar mesajlarınızı anlaşılır şekilde yazınız eğer konu sahibi düzeltmez ise 3 gün içinde mesaj silinicektir
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
nasıl birazdaha açıklar mısın ben her şekilde çalıştırırım bu söylediğin şekilde anladığım kadarıyla sıralamalı derken ne demek istedin?
 
arkadaşlar yazdığım gayet acık tek şamandıra ile iki motoru sıra ile çalıştıracağız. Bu sıralamalı çalıştırma başka adıda yok.
 
arkadaşım sıralı çalıştırmanın başka adı yok diye bişey yok ben otomasyon sektöründe çalışıyorum elektrik sayaçlarıyla bile cihazları sıralı çalıştırabilirsin her kw 1 pulse olarak alırsın sayıcıda saydırırsın daha az çalışan pompa devreye girer böylece eşit yaşlanma dediğimiz sıralı çalışma olur senin anlatmak istediğini ben şöyle anlıyorum şamandıra ilk sinyal geldiğinde yani pis su deposu dolduğunda 1. pompa devreye girecek ve depo boşalınca devreden çıkıcak daha sonra şamandıra ikinci sinyali verdiğinde 2. pompa devreye girecek ve depoyu boşaltıcak ve bu çalışma dewam edicek anlatmak istediğin bumu ?
 
aynen bu bunun başka adı varmı uzun uzun roman yazar gibi yazmaya gerek yok diye düşündüm bunun amacı iki pompayıda aktif tutmak
 
Bu GÖrevİ Yapan Bİr Role Buldum İlgİnİzden Dolayi TeŞekkÜr Ederİmm...
 
kael in ke-HSR serisi rölelerini kullanabilirsin.2 pompa ve 3 pompa için olanları var.devreye her bağlanan pompaların eşit zamanlı kullanılmasını amaçlamakta.örneğin paket hidrofor sistemlerinde kullanılabir.Basınç tankına bağlı üç adet paket lalterden kumanda alır....zaten bağlantısındada diğer kumandasını pompakontaktör bağlantısından alıyosun .
 
kael in ke- hsr olarak bakıyorum fakat bir türlü bulamadım bu röleyi...bu röleyi bulabileceğim bir açık adres varsa lütfen biri yazsın...teşşekürler
 
mrb arkadaşlar bana çok acil bi konu lazım oldu yardım ederseniz çok mutlu olurum...üç fazlı üçgen bağlı dengeli bir yük ile tek fazlı bir lamba üç fazlı şebekemize bağlıdır.devreyi Şebeke ve yüklerle birlikte çizibilimiyiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst