ihlas süpürge arızası

http://www.supurgemarket.com/information

normal susuz çalışıtırma da emiş güçü durumu ?
tıkanmış olabilir , kömürleri bitmek üzeredir .
 
Merhabalar size bir sorum var ihlas aura süpürgem var 10 yıllık bir robot suyunu koyuyorum ama pislikler oraya gelmiyor ve pislikler dışarı çıkıyor tamda bilmiyorum hortumunda mı problem var anlamadım önceden böyle bir sorunum yoktu yardımcı olursanız sevinirim ?

f69yx2.jpg


Merhaba. Kirli suyun temiz su + şampuan deposuna geri gelmediğini mi kastettiniz tam olarak? Halı yıkama makinesindeki temizlik işleminde; bu su deposundan su pompasıyla emilen karışım başlıktaki nozul (püskürtme) kısmından şampuanlı basınçlı su olarak halının iç kısmına nüfus edip emme başlığındaki emme aralığından makinedeki kirli suyu biriktirme kovasına ara hortumlardan ve makinenin kendi içinden geçip gelerek birikir. Bu da flatörlü yapıdadır, yani kova kirli suyla tam dolduğunda flatör çok yükselip moturun hava emiş hattını kapatır ve süpürge motoru emiş yolu tıkandığı için çok yüksek ses çıkarır, bunu farkedip bu kirli suyla dolu kovayı döküp tekrar boş olarak onu yerine koymuş olursunuz.

Bu sistemin çok düzgün olarak çalışması, su pompasının içinden yabancı maddelerle tıkanmadan suyu çok düzgün pompalıyor olabilmesiyle, su püskürtme nozulunun, nozula su püskürten tetik mekanizmasının ve suyu basınçla ileten ince, şeffaf plastik borularının hiç tıkanmaması ve makinedeki emme hattına kadar giden tüm bu ara hortum bağlantılarında, hortumların kendisinde bir yırtılma, kaçak, vb. olmaması halinde sağlıklı olarak kirli suyu temiz su deposundaki şampuanlı suyla halıdaki kirleri basınçla püskürtülüp emme hattıyla emilip toplanarak bu kirli suyun toplanma kovasında sağlıklı toplanabilmesine bağlıdır.

Hortum bağlantılarında, hortumlarda kirli suyun emilmesi esnasında fazla eksi basınç (vakum) kaybı varsa eğer kirli suyun bu toplanma deposuna ulaşmasında bir sıkıntı oluşabilir. Bu nedenle, su pompasında, ON/OFF anahtarında, tetik mekanizmasında (tabancasında) motorun çalışmasında ve yeterli vakumu emiş ağzında (girişte) oluşturduğundan tam eminseniz geriye hortum ara bağlantıları ve hortumun kendisi kalıyor. Bu şartta sadece bunlar üzerinde yoğunlaşın. Kolay gelsin.
 
Böyle bir süpürge suyu koyduğum yer aynı kalıyor temiz su olarak kalıyor hiç bir pisliği içine almıyor pekde anlamıyorum servisi arıcam büyük bi ihtimalle
 
http://ihlascleanmax-temizlikrobotu...G5VcTnZ38KqUBddArSe6m0Fg_8CVQcZRoCYc8QAvD_BwE

İhlas aura'yı halı yıkama makinesi fonksiyonunda (Çalışma şekli linkteki gibiyse halı yıkama ve su filtrasyonuyla tozları temizleme olarak ikili seçenekle çalışıyor sanırım) iken anlatmıştım, yıkama dışında sadece ev tozunu çekip temizlemede sulu sistemli ve tozu suyun içine hapseden bir süpürge yapısında olmalı sizinki. Yani sulu sistem süpürgelerde olduğu gibi. Sulu sistemdeyken nasıl kullanılacağıyla ilgili kullanım kılavuzunda gerekli bir anlatımı şematik olarak varsa eğer buradan faydalanmaya çalışın. Sulu sistemdeyken hortum kaçaklarının fazlalalığı veya sulu bölmeye girerken oluşan bir bloke (engel) tozların makinede toplanmasını engelleyebilir, kendi öz görüşüme göre. Bir de belki eksik kalan veya halı yıkamadan suluya tam geçerken atlanılan bir nokta (detay) kalmış olabilir. Kolay gelsin. Saygılarımla.
 
Son düzenleme:
2.ci el Her model İhlas Aura Cleanmax temizlik robotu bulunur. tamir ve Bakım parça ve aparat satışı yapılır.
Kullanmadığınız atıl durumda bulunan ve ya arızalı ihlas aura cleanmax süpürge ve parçaları alınır
[email protected].5339699849
 

Forum istatistikleri

Konular
128,123
Mesajlar
915,196
Kullanıcılar
449,830
Son üye
xkullanıcı45

Yeni konular

Geri
Üst