Iş arayanlara benden kıyak olsun

..atarlı giderli işveren ilanı..:)
 
-Beş aydır işsiz olup, cebinde milyarlık telefonla gezmeyen maddesine , asgari ücretle çalışıp cebinde iphone ile gezenleri de eklersek türkiye nüfusunu yakalarız herhalde hemen hemen .
 
Türk halkının vizyonunu ve misyonunu bu kadar iyi çözmüş bir adam olarak sanırım kimseyle çalışamaz bu işveren . Bizim iş hayatımız malesef idare etme ve elindeki malzemeden iş çıkarma üzerine kurulu . Özellikle devlet sektöründe rezilliğin dibi durumunda bir personel disiplini var .
 
Böyle kibirli insanlarla 10.000 lira maaş verse de çalışmam.

En son Akınsoft Robotics'e müracaat etmiştim. Bir tane proje ödevi vermişlerdi. Onu yazdım çok beğenmişler. Sonra hem yazılım hem de elektronik alanında mülakata girdim. Elektronik bilgilerini unutmuştum hatta yazılım bölümünde de çuvalladım. Ama ona rağmen projeyi beğendikleri için işe kabul ettiler.

Konuyla alakalı olmasa da hobi olarak bir iklim istasyonu yaptığımı belirtmiştim. Mülakata götürmemiştim ama görmek istediler. Demek ki hobi olarak yaptığınız devreleri, çalışmaları da yanınızda götürmekte fayda var. Sonra bu mikro denetleyiciden gelen verileri bilgisayara nasıl kaydettiğimi, sunucu tarafında nasıl kullanılacağını (yanlış hatırlamıyorsam) sordular.

Sonra nispeten az bir maaş istememe rağmen ücret konusunda sıkıntı olmadığını, yapılan işe göre oldukça yüksek maaş alındığını anladım. Kalma yeri konusunda da yardım edebileceklerini söylediler.

Hoş kişisel nedenlerden dolayı bu işe de başlamadım ama daha işin başında insanı heveslendiren, adeta bir ekibin bir parçası yapmaya yönelik bu yaklaşımlarını beğendim. Diğer arkadaşlara da önerebilirim.
 
Alttan alttan da benden para isteme demeye getirmiş :D
 
Ben bu firmaya yeni mezunken basvurmustum siz bir de bu ilani yazan patronu gorun ego 1500
 
bu ilanı veren dobra dobra yazmış herşeyi ama çoğu firmanın personeline bakışı da böyle zaten. bazı firmalar da biz bir aileyiz falan deyip nerdeyse karın tokluğuna çalıştırmak istiyor elemanlarını. elektrik teknisyeni arayan öyle firmalar var ki boş zamanlarında boya badana yapsın mobilya tamir etsin vs diyebiliyor. piyasa böyle malesef.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,849
Kullanıcılar
449,596
Son üye
anilhikmet

Yeni konular

Geri
Üst