Işık Bariyerinde Tercih Ne Olmalı?

tursa ışın bariyerinide deneyebilirsin
 
Güvenlik 4/2 sertifikası olmasına özen gösteriniz pilz ve banner marka tavsiye ederim.
 
sick sensör zekası diyorum başka şey demiyorum
 
Işık bariyerleri emniyet amaçlı kullanılır, kullanacağın emniyet katagoresine ve cihaz cözünürlüğüne göre fiyatları değişir. Kullanacağın yere göre öncelikle ihtiyacın olan ürünü tesbit et gereksiz yere fazla para ödeme. ayrıca Işık perdesi (ışık bariyeri ) ile birlikte emniyet rolesi kullanman gerekir. Marka olarak Keyence ,Pilz tavsiye edebilirim. Kolay gelsin.
 
Isik bariyeri alacaklara kesinlikle Leuze oneririm. Ozellikle bu sene cikardiklari yeni MLC serisi bariyerler kalite olarak cok ust seviyede. Fiyatta da oldukca agresifler... Kullaniyorum cok memnunum.
 
Leuze den şaşma derim İstersen yardımcı olabilirim. LEUZE hakkında..554 567 4430
 
s.a. arkadaşlar. bu siteyi uzun zamandır takip etmekteyim, gerçekten mesleki manada birçok yararlı bilginin, tecrübenin paylaşıldığı ender yerlerden biri. güvenlik bariyeri hususunda bilgiye ihtiyacım oldu, ilk önce alış-veriş yaptığım satıcılardan konuyla alakalı fikirler aldım, ardından sağlamasını ve ürün memnuniyeti yada rahatsızlıklarını öğrenmek için buraya geldim. hiç kullanmadığım ve görmediğim bir ürün için doğru tercih yaptığım sonucuna vardım. yalnız bu konu başlığında gerçekten rahatsız edici bulduğum birkaç detayı yazmadan geçemeyeceğim. bazı ürün markalarının abartılı bir biçimde reklamının, hatta satışının bile yapıldığını gördüm. bu reklam içerikli mesajları yazan herhangi bir arkadaşımızın şiddetle 'tavsiye' ettiği ürünü garanti süresince hiçbir mazeret öne sürmeden, herhangi bir arızada yerinde Bakım-onarımını ücretsiz yapmayı yazılı sözleşme ile taahhüt ederse ürünü kullanmayı seçeceğimi yazmak istiyorum. ben ürünün çalışma ortamının gerekliliklerini sağlıyacağımı garanti ediyorum. saygılarımla
 
tabiki sick fakat kullanım alanıyla alkalı olarak ekonomik olanlarda var yerli uretimden bahsediyrm...
 

Forum istatistikleri

Konular
127,951
Mesajlar
913,867
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst