Işık Bariyerinde Tercih Ne Olmalı?

m-usta-fa ' Alıntı:
Bizim işletmemizdeki kaliteli makinalarda hep sick bariyer var.pek sorun çıkarttıklarını söyleyemem.Sadce satın alırken ismini telaffuz etmek biraz sıkıntı yaratıyor :)

sadece akıllı ürünler güvenlidir, güvenli ürünleri SICK üretir.......
 
merhaba ben şimdiye kadar hep REER kullandım ama bunda birazda iş yaptığınız yerin önemi var.Size veriler VERDOR listte ne yazıyorsa ondan bir marka seçmek zorundasınız yani müşteri hangi ülke şirketi yada hangi ülkeye çalışıyorsa o ülkenin malını kullanırsınız :)
 
Işık bariyerlerinde kullanım yerine göre ürün seçmek gerekir...
PRESLERDE SICK , REER kullanamazsınız... Bu uygulamalarda LEUZE, KEYENCE yada PILZ derim...
Eğer uygulamada titreşim yoksa marka çokta önemli değil...
 
ekmegi fırından kıymayı kasaptan alacaksın derler..sick sensörün varoluşudur...yıllardır calıştıgım firmada ürettigimiz makinalara takarız bi sorun olmadı..pahalıdır..ama cok kaliteli ve saglamdır..ucuz mara istersen datasensörden alacaksın katagori ve cözünürlük ve cıkış şekilleri fiyatı etkiler sick derim başka da bişi demem
 
doğru söze ne denir.bence biz değil, bunu sahada kullananlar konuşmalı.Halen şirketin girişinde 1965 yapımı bir bariyer duruyor ve halen çalışıyor.İnanmayan varsa gelsin göstereyim :).ve bugünün isteklerini halen karşılayabiliyor.
 
alırsın 3 tane reflektörlü sensör takarsın olur biter:) al sana bariyer:)
 
kellepaca ' Alıntı:
alırsın 3 tane reflektörlü sensör takarsın olur biter:) al sana bariyer:)

kellepaca seninde sölediğin işmi allah aşkına...
bariyer takma kelle corbası yaparsın:)
 
lazermen ' Alıntı:
Farkli marka barİyerİ baŞka marka gÜvelİk rÖlesİnde kullanabİlİyormuyuz?ayni markami olmalilar?

bariyer ve röle seçiminde marka önemli değil. farklı marka bariyer ile başka markanın emniyet rölesini beraber kullanabilirsin.

marka konusunda leuzeyi tercih edebilirsin. Türkiye'ye yeni geldiler. Çok kaliteli ve kendi ofisleri olduğu için de fiyatları da çok iyi. şiddetle tavsiye ederim.
 
Ya Arkadaşlar bu piyasada sadece Sick ve Leuzemi var Paya yardımcı olayım birz %25 Datasensör %21 Sick %19 keyence %15 Pilz %10 Banner diğerleri Leuze dediğiniz ürünlere kalıyo...


Kimler daha iyi derseniz Datasensör ve Sick peki datasensörü sickten ayıran özelliği nedir. Çünkü Sick'in bazı sensörlerinin ve güvenlik bariyerlerinin asıl üreticisi Datasensördür..


olay budur..
 
arkadaslar datasensörün sf2 serisi bariyeri kullanacağız. bu bariyeri ilk defa kullanıcam. ışık bariyerini pnömatik sistemle calısan bir presin önünde kullanıcaz bunu plc ile hangi mantıkla uyumlu bir şekilde yazmalıyız. acil stop inputu gibi kullanabilrimiyiz .bariyerin en önemli temel çalsıtırma mantığı nasıldır .arkadaslar bu konuda bilgisi olan arkadaslarımızdan yardımlarınızı bekliyorum
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,875
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst