Işık Bariyerinde Tercih Ne Olmalı?

Özellikler için yetkili aradaşlar ile görüşmen daha iyi olacak. Sick çok yaygın olmasına karşın en kaliteli sensör ve algılama ürünleri Keyence markasında yer almakta. Sick ürünlere göre tuzludur ancak kaliteli iş yapacağım diyorsan Keyence derim.
 
biligiler için teşekkür ederim.
 
Sick ve Reer kullandıklarım arasında, ikisinde de bir sorun yaşamadım.
 
Arkadaşla güvenlik konusunda ücreti pek önemsemeyin bence, Türkiye'de malesef bu konuda çok açığımız bulunmakta kar zarar etmenin can kaybından daha önemli olduğumu sanmıyorum. Tüm detayları gözönünde bulundurarak Banner marka kullanıyorum sertifikalı ve hata payı %1 diyebilirim. Daha riskli bölgelerde güvenlik rölesi kullandığınızda bu hata payı %0'a inmekte. Banner marka ışık bariyerlerini yıllardır kullanmaktayım hiçbir zaman bir problem yaşamadım. Sizlerede öneririm.
 
Sektörde bir çok ışık bariyeri var,bunların arasında dikkatimi çeken fiyat farkları.

1)Sizce neden bu kadar uçuk farklar var?
2)Hangi özelliklerinden dolayı hangi markayı seçmeliyim.?

Saygılar....

Ben sürekli Banner Marka kullanıyorum fark olarak kalite farkı oluyor buğüne kadar hiç kötü bir geri dönüş veya arıza almadım banner ışık bariyerlerinden yanısıra emniyet röleside kullandığım projeler nerdeyse 100% kesinlikle çalışmakta.
 
Işık bariyeri alacak olanlar özellikle ürünün güvenlik kategorisi ve performans seviyesine önem vermelidir. Günümüzde endüstrideki uygulamaların birçoğu kategori 4 ve performans seviyesi "e" gerektirmektedir.

Bunları sağlıyorsa üreticilerin ana serilerinden ürün seçerseniz uzun vadeli ve sağlam bir yatırım yapmış olursunuz. Yani üreticiler rekabet amaçlı ucuz ve aslında malzemeden kısılmış, dayanıklılığı daha düşük seriler üretmekteler. Aldığınız ürünün böyle bir ürün olmadığına emin olun. Bu serileri genelde Çin'de üretiyorlar. Yoksa elma ile elmayı karşılaştırmış olmazsınız.
 
Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
128,132
Mesajlar
915,299
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst