huwaei modem

hamdisuat

Üye
Katılım
26 Eyl 2011
Mesajlar
188
Puanları
1
Yaş
66
FO Modem (12Volt)kullanıyorum, aylık sözleşmem 30TL kadar. Modemi genelde kapatmayı unutuyorum sabaha kadar açık kalıyor. Bunu önlemek için bir röle ile PC'ye bağlamıştım. PC kapanınca modem de kapanıyor. Ancak zener diyot vb başka eleman kullanmadım. Geçenlerde modem arızalandı acaba bu nedennle olmuş olabilir mi? Bir de fatruam 100TL geldi bir başkasının izinsiz kullanımı olup, olmadığını tespit etmek, anlamak mümkün müdür? Teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
merhaba ; elektriksel olarak modeminizin pc ye role ıle baglı olmasından dolayı bozuldugunu sanmıyorum, ben benzer uygulamayı evde yapmıstım ve hıcbır sorun olmadı.ancak modem arızalandı derken tamamen kullanılamaz haldemı yoksa calısıyorda ınternet baglantısında sorunlarmı meydana gelıyor. bırde ınternet baglantılarında mac adresı fıltresını acarsanız, sız eklemeden hıc kımse ınternetınıze , ag sıfresını bılse dahı baglanamaz.kolay gelsın.
 
Normalde Modem çalışmaya başlayınca önce "Power" ledi yanıyor, sonra "LAN1" daha sonra "LAN1" sönüyor, "WAN" yanıyor, ve sonra sırası ile, tekrar "LAN1", "WLAN" ve "INTERNET" ledleri yandığında modem hizmet veriyor. Arıza olunca, yukarıdaki sıralama başlıyor ancak, "power" ve "WAN" ledleri yandıktan sonra ilerleme olmuyordu. Yani modem hizmet dışı kalıyordu. Servis geldi ve modemi değiştirdi. "Bazen yazılım güncellemeleri esnasında böyle arıza oluyor" denildi. Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler EMG.
Not:Şu anda kampanyalarında sınırsız İnternet 39,90TL olmasına rağmen 100 TL fatura göndermeleri de bana adil değil gibi geliyor, bu da ayrı bir konu. Veya 1.000 TL fatura kesip gönderseler nasıl itiraz edilir, kim haklı, kim haksız nasıl anlaşılır bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
ben teşekkür ederim. bu arada faturayı ödeseniz dahi itiranız hakkınız var, bi itiraz dilekçesi ile bence başvurun derim.hiç bir şey yapmamaktan iyidir.kolay gelsin.
 
emg kardeş zaten bu firma ile aramızda hukuki sorun var, bir elemanları, kendisinden birkaç kez teyit almama karşın, "önceki sözleşmenizi biz iptal ederiz, siz sözleşme iptalinden para ödemezsiniz" demişti. Aradan 3 ay geçince diğer firma da yaklaşık 300 TL borç çıkartmış, şimdi tüketici (Allahlık) mahkemelerinde sorunu çözmeye çalışıyorum. Bana "3 aylık bedava internet sus payı" önerdiler ben de tabiri caiz ise "beleş" peşinde olmadığımı kendilerine anlattım. Bu 100TL lik fatura için de detaylı bilgi istedim, gelen bilgiye göre hareket edeceğim bakalım ne olacak?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,162
Mesajlar
915,577
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst