HP Support Assistant Sözdizimi Hatası Hangi Bölümde Gerçekleşiyor? (Çözüldü)

Katılım
21 May 2019
Mesajlar
149
Puanları
1
Bundan 1,5 yıl önce HP 15-af110nt model bir dizüstü bilgisayardaki HP Support Assistant isimli bir program ile sürücülerini güncelleyecektim. Ancak resimdeki gibi sistem analizi hatası veriyor.

60723


Aradan 1 yıldan fazla zaman geçtikten sonra kardeşim ona SSD taktı ama sorun hala devam ediyor. Ondan sonra bir gün sistem bilmediğim bir nedenle mavi ekran verdi. Olay görüntüleyicisinden sistemin neden mavi ekran verdiğini araştırırken Hewlett-Packard isimli bir bölüm fark ettim. Bölümün içine baktığımda hatalar ile doluydu. Sistem analizi hatasından sonra bu bölüme baktım ve resimlerdeki gibi hata günlükleri ile karşılaştım.

60718

60719

60720

60721


Onlar beklenmeyen bir belirteç hataları idi. Oradaki hataya neden olan belirteci görmek için program araştırırken JetBrains'in ürettiği DotPeek isimli programı keşfettim. Programda bu programın (test amaçlı) kopyasını alıp inceledim, resimdeki gibi bir sürü bölümleri vardı.

60722


Hata günlüklerinde sözü edilen bölümlere baktım ama hata vermesine neden olan belirteci göremedim. Bu hatalı belirteç hangi bölümdedir ve bu programdaki hatayı nasıl düzeltebilirim?
 
Yaklaşık 2 yıl sonra HP destek ekibine bu durumu (beklenmeyen belirteç hatasını) bildirdim, birkaç ay süren pazarlıktan sonra tamamen çözüldü.
 
Nasıl çözdüklerine dair birkaç kelime yazabilir misiniz (yama, güncelleme veya tel üzerinden talimat)?
 
Nasıl çözdüklerine dair birkaç kelime yazabilir misiniz (yama, güncelleme veya tel üzerinden talimat)?
Güncelleme yollayarak kısmen çözdüler (yayınlanmamış bir sürümdü ve sadece günde bir kere resimdeki gibi mesajlar bölümünde sistem analizi başarılı oluyordu).
184f822bb2af0f36b64026f166ff9c7b.jpeg

Daha sonra sorunun herkeste olduğunu söyledim ve hatanın kısmen çözüldüğü sürümü yayınladılar. Daha sonra hatanın tamamen çözülmediğini söyledim ve bana başka bir yayınlanmamış sürüm yolladılar. O sürümde de sorun tamamen çözüldü. Daha sonra da o sürümün yayınlanması gerektiğini söyledim ve yayınladılar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,240
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst