How to send data of wireless sensor to Microsoft Azure using esp32

adam194

Üye
Katılım
3 Tem 2019
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
33
Hi, I have been working with different sensors but haven't worked with a wireless sensor. I have a wireless temperature and humidity. Please suggest me, which board is better suited for this sensor and how to send data to the cloud.

Thanx for the help in advance.
 
Adam 194 bu yazmış olduğun ingilizcede bakıyorum cevap veren veya çevirende olmamış. Hatırladığım kadarıyle işten güçten sensörden vayılesten yardımdan teşekkürden bahsediyorsun da anlamıyoruz ki be arkadaşım. O kadar gelişemedik.
 
Çevirmeye çalışalım.

'Merhaba, şimdiye kadar farklı sensörlerle çalıştım ama şimdiye kadar kablosuz bir sensörle çalışmamıştım. Kablosuz nem ve sıcaklık ölçen bir aygıtım var. Lütfen bana bu sensör için hangi kartın daha uyumlu olduğu ve verileri buluta nasıl gönderebileceğim konusunda yardımcı olabilir misiniz.

Şimdiden yardımlar için teşekkürler.'
 
Erdem bey şimdi senin elindeki nem ve sıcaklık ölçen aygıtın markası modeli cinsi kimin icatı olduğunu bilmek gerekir diye düşünüyorum. Aygıt hakkında işlevi nedir ki onun özelliklerine göre araştırılsın. Atıyorum kombilerde oda termostadı kullanırken kablosuzu çıktı. Kombiye göre çeşitlenmeye başladı. Birde bunun yanında bazıları tüm kombilerde de kullanılır oldu. Sendeki de buna benzer mi bilmem ama anımsatıyor. Aygıtın özelliklerine göre araştırılmalıdır, diye düşünüyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,902
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst