Hoover E01,E02,E03,E04,E05,E07,E08,E11,E12,E13,E15 hatalari ve çözümleri

emre_nev

Üye
Katılım
10 Şub 2011
Mesajlar
3
Puanları
1
Yaş
34
Merhaba Sayın forum üyeleri ve misafirler

Aşağıdaki videoda Hoover marka çamaşır makinesi için arıza kodlarını derledim. İhtiyacı olan buyursun. Hayırlı günler

 
Merhaba emre bey hoover VT710D12 marka çamaşır makinem güzel yıkama yapıyor durulamaya geçince soğuk yıkama düğmesi sürekli yanıp sönüyor ve durulama yapmıyor öylece kalıyor yardımcı olur musunuz
 
Hoover Dynamic Next 11 kg çamaşır makinam var. Alalı daha 4 ay oldu. Dünden beri E08 arızası veriyor. Ne yapmalıyım.
 
videoda var kazanı elle çeçirdiğinizde dönüyormu kontrol edin eğer vuruntu sıkışma yoksa az yükle çalıştırmayı deneyin gene aynı hatayı veriyorsa servis çağırın.
 
Hoover anakartım tam 3 kez ariza yaptı. Sistem Teknik Elektronik diye bir sitede Emre Karaca diye bir arkadaşı buldum. İnternette baya isimleri dolaşıyor Gördüm ki arkadaş Hoover in müşteri temsilciliğini aradığımda benimle konuşan teknik sorumludan bile daha bilgili ve saygılı efendiler. Ayrıca bu kartları tamir edebiliyor. İstanbul Ümraniyede oturuyorum. Emre Karaca'yı evime çağırdım. Arızayı çözmesi 30 saniye sürdü daha makineyi açmadan arıza buradadır dedi. Kısa devreyi buldu tamirli kartı taktı benim eski kartı aldı. Fiyat vermeyim şimdi. Çok uygun bir fiyata makineyi tam 15 dakikada çalıştırdı. Yetkili servis dünyanın parasını istedi.Öğrendim ki bu videoyu yapan arkadaş Emre imiş. Kardeşiyle beraber bu işi yapıyorlar. Allah razı olsun yüzümüz güldü.

Bilgileri aşağıya bırakıyorum insanlık namina. Arkadaşlar resmi çalışıyor bilginize

Sistem Teknik Elekronik

Web sitesi

sistemteknikelektronik.net
Emre ve Sabri usta
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,890
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst