HMI Projesini yüklemek

kemaleris

Üye
Katılım
27 Eki 2010
Mesajlar
143
Puanları
1
Yaş
41
Merhaba

TC2 de hazırlanmış olan bir HMI projesini CP6201 e nasıl yükleyebiliriz. Bilgisayarda program çalışıyor ancak End. Pc ye ekran gelmiyor. Teşekkürler..
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Merhaba Kemal bey

Öncelikle CP6201'de WinCE mi kullanıyorsunuz, WinXP ve üzeri mi?

WinCE ise Plc Control kısmında Project sekmesinden , Options ve TwinCAT'e tıklayarak Enable CE Target Visualization seçmeniz gerekmektedir. Bunun için panelinizde HMI lisansı satın almış olmanız gerekmektedir.

WinXP ve üzeri bir işletim sisteminiz var ise ekteki döküman yardımcı olacaktır
 

Ekli dosyalar

  • WINDOWS Embedded HMI Calistirilmasi_Müsteri.pdf
    456.2 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba Mustafa Bey

İşletim sistemi Windows Embedded CE 6.0. Dediklerinizi uyguladım ekrana proje geldi. Yardımlarınız için teşekkürler. Yükleme esnasında benim ekranda eklediğim yanlış değerler yüzünden biraz uğraştırdı ancak sonunda oldu. Zaten giriş seviyesi bir projeydi.

Şimdi ise ayarladığım değerler ekranı kapatıp açınca gidiyor. Bununla ilgili forumda sanırım bir konu vardı . O konuyu gözden geçirip sonuca ulaşmaya çalışacağım . Yardımlarınız için teşekkürler .
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,239
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst