Hitech PWS 1711-STN Problemi

ibosch01

Üye
Katılım
9 Şub 2009
Mesajlar
545
Puanları
1
Yaş
39
Konum
adana
Merhaba, makine üzerinde çalışan bir pws 1711-stn panelimiz var.bu sistemin problemi ekranda +/- ayar verdiğimiz bir yerin değerini rakam olarak göstremesi artması azalması gerekiyorken. ekranda sabit olarak ''FFD'' harfleri çıkıyor. örnek veriyorum ekranda ''102'' yazması gerekirken...birkaç açıp kapattıktan sonra dipsiviçleri on off yaptıktan sonra düzeliyor.acaba gerçek sebebi nedir bilen varsa yorumlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar.
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
sanırım ekran programlanırken taban sayısı hexadecimal olarak programlanmıstır. plc den okudugu degerı hexadecimal olarak gösteriyordur.
 
daha önce çalışan bir sistem bu bazen normale dönüyor?
 
değermi okuyorsunuz yoksa değer mi atama yapıyorsunuz bu ekrandan

herhangi bir transduser sensör vb den okuma yapıyorsanız bu cihazlardan işe başlamalısınız

Plc ile ilgili örnek problemler ve uygulamalar kosunda yardımcı olabilir misiniz?
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hitech PWS 1711-STN programona ihtiyacım var bana yardımcı olabilirmisiniz.
 
arkadaşlar
elimde eskiden kalma hıtech PWS-1711 SNT panel var benim işimi görecek. buna program yazıp ADP 3.1.05 ile yükledim. bunu s7 300 ile haberleştirmede sorun yaşıyorum. ayarlarını yaptım. kablo bağlantım. hmı com2 25 pin 2-2 , 3-3 , 7-5 yükleme kablom yüklemede sorun yok. bu kablo ile plc ile haberleşir mi bununla ilgili bilgi bulamadım. yada haberleşme ayarları ile ilgili bir atladığım nokta mı var. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. saygılar.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst