Hidrolik pistonların senkronize çalışması

Merhabalar, hidrolik akış bölücü kullanmanız gerekiyor.
 
Merhaba,ilk önce yeni üye sıfatı ile forumdaki herkeze selamlarımı sunarım.
Çok farklı bir alan fakat hidrolik sistem ile çalıştığı için siz değerli bilgi sahiplerinin yardımcı olabileceğini düşünüyorum.Canlı hayvan taşıyan asansörlü tır dorsemiz var,katın boyu 10 metre ve katı 6 adet tek etkili silindir haraket ettiriyor silindirlerin hepsine tek bir kol kumanda ediyor
tek etkili olduğu için inişlerde ağırlığın fazla olduğu silindir çabuk inerek katın senkronize inmesini bozarak katın eğilmesine sebep oluyor,katın senkronize çalışması için klavuz zincir ve dişli var fakat çok düzgün çalışmıyor bu senkrozisyonu nasıl sağlayabiliriz,hidrolik hattında herhangi bir valf yok.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim,dilimin döndüğünce anlatmaya çalıştım umarım anlatabilmişimdir.
Hiç bir hidrolikçiye gitmenize gerek kalmadan yalnızca silindirinizin yağ giriş portuna takacağınız basit bir ÇEKLİ HIZ AYAR VALFİ ile bu problemi ortadan kaldırırsınız.
https://www.hidroticaret.com/3-4-bsp-hidrolik-hiz-ayar-valfi-cekli-fccg34n-pmu4498

Bu valf ile silindiri kaldırırken her hangi bir hız sınırı olmaz; ancak indirirken ayarladığınız şekilde inecektir. Makinenizdeki tüm silindirlere bu valfi koyar, ayarlamayı yaparsanız kontrolsüz iniş probleminiz kalmayacaktır. Bu çözüm basit bir çözümdür daha detaylı teknik çözümler için tabiki bir hidrolikçiye danışmanızda fayda var.

Kolay gelsin.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,120
Mesajlar
915,176
Kullanıcılar
449,825
Son üye
yasargokdemir

Yeni konular

Geri
Üst