Hidrolik makaslı dikey platform

enginkollu

Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
44
Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle; sorum başlangıç düzeyinde olacak. Konu hakkında bilgim yok ve yeni başlıyorum.
Çalıştığım bir arkadaşım, hidrolik çalışan, makaslı bir dikey platform üzerinde çalışıyor. Platformda 2 adet 3kW 'lık pompa var. Fakat elektrik devresinde sorun yaşıyoruz. Motorlara doğrudan yol verilmiş ve butonlara basıldığı zaman sert ve kontrolsüz hareket oluyor. Pompalara yol verilmesi gerekiyor yumuşak başlangıç için. Acaba bu konuda fikir verecek örnek bir proje var mıdır elinizde. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bana kalırsa motorlarda problem olmayabilir 1) öncelikle hidrolik yağınızı kontrol edin seviye düştüğünde darbeli çalışma yapar.2) yağda yoğunluk yükselmesi (soğuk havalarda) 3)hidrolik valf veya varsa filitrelerinizi kontrol edin.
 
inventör devir ayarlı elektrik motoru kullan.ilk haraketi düşük devirde verdir.ilk haraket düşük debide oluşur.belli zaman sonra devri yükselt.bunuda elektrik devresinden yapabilirsi.
 
Hidrolik sürücü üzerindeki ventillerde by-bass süresini ayarlayan bir ayar vanası olmalıdır. Bu tür hidrolik sistemlerde bu vanayı sıkarak yada açarak ayar yapılır ve yağ belli bir doyuma kadar sanki invertörle sürülüyormuş gibi çalışır.
 
arkadaşlar bana 6 metre kalkma mesafesi olan personel kaldırmak için makaslı platform çizebilecek biri varmı tüm ölçüleriyle birlikte piston çağı boyu vs gibi acil yalnız
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,305
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst