Hidroforu 2 ayrı binadan kontrol etmek

Katılım
20 Şub 2010
Mesajlar
28
Puanları
1
Yaş
33
1 adet 1000w hidroforu 2 ayrı binadan nasıl kontrol edebiliriz yardomcı olabilirmisiniz aciiiiiil
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
hidrafor zaten basınç kontrol valfi ile otomatik çalışır kontrol etmendeki amaç nedir?
 
selamlar.kardeş 1000w bi hidrofor dediğin 1,1 kw tır. o hidrofor da zaten 2 binayı beslemek için yeterli değildir.kat sayısın ve daire sayısını belirtseydin daha detaylı bilgi verebilirdim
 
amacını bilemiyorum ama kumanda şeklin el ile tetiklenecekse darbe akım anahtarı basit çözüm olur kumanda noktalarna 2*1.5 kablo çekip çözebilirsin
 
arkadaşlar ıs yerımızde hidrofor sıstemı var pompalardan bırı duzgun calısyor. diğerinin sesi çok kötüydü ama çalışıyor su basıyordu son bır kac gundur motor koruma şalterını attırmaya basladı. acıyorruz 5-10 dk sonrA tekrar atıyor. motor sıkısıyo zorlanıyo gıbı calışıyor. su an dıger pompa calısıyor . sorun ne olabılır veya tek pompa calısması zararlımı . bobinajcı anlarmı bu ısten.
 
Ya pompada sıkışma vardır, yada motor rulmanları dağılmıştır. Hem pompadan, hemde motordan anlayan birinin bakmasında fayda var.
 
Faz koruma rölesine bak bozulduysa çalıştırmazsın şöntle
 

Forum istatistikleri

Konular
128,170
Mesajlar
915,623
Kullanıcılar
449,934
Son üye
peldayilmaz

Yeni konular

Geri
Üst