Hidrafor

ihtiram

Üye
Katılım
21 Ocak 2010
Mesajlar
38
Puanları
1
Merhabalar arkadaşlar .İsyerimizde 55 kW motorlu bir hidrofor var.Hidroforu işletmeci arkadaşla 4-7,2 bar arası çalışıyor.Basinc sivici 4 bara inmesine yakın kontak kapatıyor. panoda ismini bilmediğim zaman rolesine benzeyen iki tane role ve üzerinde delay yazan ayar için plastik vida var.Onlarin yanindada yine zaman rolesine benzer üzerinde on of ışıkları ve içinde zaman saati gibi çentikler var.Sistem basınca göre belirli bir zaman çalışıyor.Örnegin 1 saat sonra duruyor.Panoyu açtım basınç sivici kontak kapatmış pano üzerindeki röleler isiklari yakmış hazır konumda ama kendiliğinden motor durmuş akımlar normal .Yalnız kumanda sigortasını veya termik manyetik şalteri aç kapa yapınca basınç düştüğü için otomatikmen devreye giriyor yine bir süre böyle devam ediyor yine duruyor çalışmıyor.Yardimlarinizi bekliyorum.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
Bu sekilde kimse size yardimci olamaz..sahsen ben hic bisey anlamadim anlattiklarinizdan.fotolarla beraber fazla detaya girmeden sorunun ne oldgunu anlatirsaniz daha net cevaplar verilir.
 
Peki fotoğraf yükleyeceğim ilk firsatta
 
Foto yukleyemedigim için kusura bakmayın sorun çözüldü zaman rolesi anlık kontak vermiyordu kumanda sigortasını indirip kaldırınca iş görüyordu değiştirdim düzeldi saygılar....
 

Forum istatistikleri

Konular
128,163
Mesajlar
915,578
Kullanıcılar
449,922
Son üye
11akif

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst