Hesaplı , fonksiyonel cnc kontrol üniteleri

iyi çalışmalar syntec cnc kontrol ünitelerinde (coupling master,slave axis) özellik var. ve parametrik olarak PeerSynchronization coupling, Superimposition coupling,MasterSlaveSynchronization coupling olarak ayarlana bilir.fiyatı full set:6mb 2500 usd gantr uygulamalarda ustun performans istiyor iseniz SYNTEC

5 EKSEN RTCP FONKSİYON:200MA-5
8 EKSEN HPCC UYGULAMA:11MB
8 EKSEN C AKSİS UYGULAMA:11TB
9 VEYA 16 AKSİS UYGULAMA:200TB

aksis makina
SYNTEC TÜRKİYE
 

Ekli dosyalar

  • syntec katalog.pdf
    4.2 MB · Görüntüleme: 58
http://www.adtechen.com/products/ADT-CNC4640-Four-Axis-Milling-and-Drilling-CNC-Controller.html

Böyle kompakt kontrol ünitelerine bakıyorum bu aralar. Benimde ilgimi linkteki kontroller çekti ki en uygun fiyatlarından biri. 1000 dolar civarında fiyatı var. Bu ürünler neden ayağa düşmüyor şaşırtıcı. Plc nin içindeki software kopyalanamıyormu nasıl bir önlem almış olabilirler diye düsünmeden edemiyorum..
 
Bu kadar pahalı olması gereksiz. İçerisinde bilmemne kaplı metalde yok. Standart componentler ve yazılım. Tamam yazılım da paradır da bu kadar da değil artık.
 
Bence yeteri kadar ayak altında...daha da düşemez.. Bundan 10 yıl önce öyle bir üniteden birak parasını bi haberken x markalar olmadık ürünleri 3000 4000 usd ye satıyorlardı.. Ne destek ne bişi aldın öyle ortada aldığınlamkalırdın.. Adamınıda bulamazdın... bugun 1000 usd bence bedava... Konvensiyonel işlerde kullanılan ünitelerin eksen kartları bir dünya para iken 1000 usd gerçekten ucuz...
Forum için pahalı kalabilir.. maddi anlamda servoya dahi kullanılmamakta..
Bugün 1kw servoyu 1000 usd deye alabiliyoruz... Apollo 13 programında pozisyon motoru yaklasık 900watt bir motordu ve bunun için 2.5milyon usd harcanmış servo motorun atası olarak kabul ediliyor..
 
ABD'de 3.000 dolara 2.el ford jeepimsi araç alırsın. Üstelik servisi de yan sanayisi de var. Destek de alabilirisin. İkisi de bugün hiper teknoloji değil. Hiper materyallerde kullanılmamış. Bence fiyattaki tek etken ARGE'ye para harcıyoruz sebebi olabilir diyeceğim ama bu araç şirketlerininde argesi var.
Bilmiyorum bana garip geliyor.
 
Abd ye bir kaç kez gitti ve birinde uzun kaldım usa farklı bir yer..
Fikrin değeri var orda
 
izninizle konuyu hortlatsam üstatlar. bahsi gecen kontrol üniteleri ile ilgili son durum nedir LNC alınırmı hala yoksa daha iyisi ucuza başka bir ünite varmı.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,520
Kullanıcılar
449,903
Son üye
furoz6868

Yeni konular

Geri
Üst