her kontak ta istenilen kadar gitme sağlanması

AhmetNuri

Üye
Katılım
19 Nis 2007
Mesajlar
179
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba,
Elimde bir sistem var. Sisteme bir servo bağlıcam ve her kontakta benim yazdığım değer kadar gitmesini sağlamak istiyorum. bunu en ucuz nasıl yaparım?
Plc filan kullanmak istemiyorum. bir küçük ekrandan değeri yazıp. servo sürücüye tetik geldiğinde girdiğim değer kadar motorun dönmesini istiyorum.
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
biraz adet fazlada maliyeti düşürmek istiyorum. plc + ekran nerden baksan 800 tl.
 
Delta ürünlerinde bunu yapabilirsin,tabi marka zorunlulugun yok ise.
Kolay gele.
 
Delta servo sürücüye TP02 operatör ekranını doğrudan bağlayabilirsin. Operatör ekranı boyu değiştirmeni sağlayacak. Boy değişimine ihtiyacın yok ise ekran da kullanmana gerek yok. Servo sürücüyü de bir girişinden gelen tetik ile dahili artımsal pozisyonlandırma yaparsan ihtiyacın karşılandı demektir.
 
Dahili pozisyonlama artık her servoda mevcut. Pozisyon değişmeyecekse arkadasın dediği gibi sadece servo ile hallledebilirsin.
Değişecekse bile servoyu Operator paneli ile direkt haberlestirebilirsin. Delta kullanmak istemiyorsan başka alternatiflerde çok.
 
bu konuda örnek kodlama varmı arkadaşlar , marka önemli değil ,
 
dostum plc kullanmadan yapmanın yolu sew sürücü ile mümkün aradığın bütün özellikler sew de mevcut
 

Forum istatistikleri

Konular
128,165
Mesajlar
915,610
Kullanıcılar
449,931
Son üye
mecuxell

Yeni konular

Geri
Üst