Under Ground
Profesyonel Üye
ahaaaa hasaas la parasızlıktan çüke büke cennete gidecez. şurda üç beş kuruş denkleştirdik günah işliyoz yakmayın
Benim de derdim şarkı paylaşmak değil . Yazdığım mesajda bir değil iki ince nükte var . Maksadım latife yapmaktıgeceye müzik dedik, kimseye hediye şarkı/türkü göndermem. haleti ruhiyem neyse onu paylaşırım. yıllar yıllar önceydi. radyoda duymuştum. babam dedenin en sevdiği şarkıydı demişti. o da rumca eşlik edermiş. ergenliğe yeni girdiğim yaşardı, bir gün bir tekne yolculuğunun sonunda bir koya varmıştık. bizler "bük" deriz. bir kaç evin olduğu yer, köyde değil hani. işte orada babamın eski sevgiliyse tanıştım. o da evlenmiş çocukları olmuş. beni tanıttılar, tabii ben bilmiyorum o zamanlar. sonradan öğrendim babamla sevgili olduklarını. i o kadın da bu şarkıyı yarı Türkçe yarı rumca söylemişti. sadece rumcanın hatırına candan erçetin den gelsin.
sizlerin de içinde kalmasın be paylaşın benim gibi. hayat sadece elektrik değil. elektrik aldığın insanlarda var değil mi?.
Muziğini, sesini, duruşunu... Severim Candan'ı pek çok.geceye müzik dedik, kimseye hediye şarkı/türkü göndermem. haleti ruhiyem neyse onu paylaşırım. yıllar yıllar önceydi. radyoda duymuştum. babam dedenin en sevdiği şarkıydı demişti. o da rumca eşlik edermiş. ergenliğe yeni girdiğim yaşardı, bir gün bir tekne yolculuğunun sonunda bir koya varmıştık. bizler "bük" deriz. bir kaç evin olduğu yer, köyde değil hani. işte orada babamın eski sevgiliyse tanıştım. o da evlenmiş çocukları olmuş. beni tanıttılar, tabii ben bilmiyorum o zamanlar. sonradan öğrendim babamla sevgili olduklarını. i o kadın da bu şarkıyı yarı Türkçe yarı rumca söylemişti. sadece rumcanın hatırına candan erçetin den gelsin.
sizlerin de içinde kalmasın be paylaşın benim gibi. hayat sadece elektrik değil. elektrik aldığın insanlarda var değil mi?.
bazen tarayıcılar böyle şeyler yapıyor