Herşey güzel olacak

biz rauf denktaş gibi vatan evladını hiç düşünmeden harcadık be ustam.
elbet birileri çıkar fakat kurtarıcıyı ve kadrolarını anlayacak bir millet var mı emin değilim.
bizim ölümüz yeter, merak etme. bozkurt işareti yapanların cenahını görüyoruz. geride sadece biz tengriciler kaldı.

bizim ölümüz yeter, merak etme. bozkurt işareti yapanların cenahını görüyoruz. geride sadece biz tengriciler kaldı.
:D Ben tengrici değilim.Bu genelleme çok yanlış olur.

Benim gördüğüm kadarı ile bu iş ideolojiden kopmuş vaziyette. ÜLkücüyüm deyip ölümüne sahip çıkanda var karşı çıkanda.. Muhafazakar ,sol, komünist v.s.. Hepsinde aynı. İdeolojiden bağımsız kişiye bağlı bir durum var ortada.

En azından benim gördüğüm durum bu.

Düzenleme: Soru sorduğum arkadaştan ses seda yok. Yazıyı yazıp tüydü anlaşılan.BU durumda aklıma gelende toplumu dizayn etmek için sipariş yazılardan biri.Muhtemelende tek merkezden.

:D Ben tengrici değilim.Bu genelleme çok yanlış olur.

Benim gördüğüm kadarı ile bu iş ideolojiden kopmuş vaziyette. ÜLkücüyüm deyip ölümüne sahip çıkanda var karşı çıkanda.. Muhafazakar ,sol, komünist v.s.. Hepsinde aynı. İdeolojiden bağımsız kişiye bağlı bir durum var ortada.

En azından benim gördüğüm durum bu.

Düzenleme: Soru sorduğum arkadaştan ses seda yok. Yazıyı yazıp tüydü anlaşılan.BU durumda aklıma gelende toplumu dizayn etmek için sipariş yazılardan biri.Muhtemelende tek merkezden.
sağı, solu kalmadı artık bu işlerin. düz çizgide gidecek, liyakata önem verecek sadece tengriciler kaldı. burada önemli olan ezan susmaz, bayrak inmez değil, sağcısı solcusu bu bayrak altında birlik olmalı. bizler saygılıyız ve saygı görmek istiyoruz. burada biz Türkçüler rasizm yapmıyoruz, yaptırmasınlarda.

Forum istatistikleri

Konular
131,463
Kullanıcılar
455,378
Son üye
adhkfhxdchdvgshdjkg

Yeni konular

Geri