Herşey güzel olacak

mevcut yönetim, üretmeme üzerine çalışıyor. hayvancılık bitti, çiftçi bitti, fabrikalar sarı siteye düştü

hangi yerli üretim? baştakilerin ürettiği tek şey akkoyun.
Usta, hangisi biz ayı bırak, Mars'a, Jupiter'e gideceğiz diyor? Milete hizmet değil, cebe, çepere hizmet peşinde!

Halamın taşşağı olsa amcam olurdu. 1 haftayı göze aldım sövdüm. Kendimi 1 hafta banlıyorum. Banlayamıyorum biri beni banlasın 😂
sen konuyu kilitle, en başta benim sonra geri kalanımızın ayarı bozuk, ufaktan ufaktan siyaset karışacak.

sen konuyu kilitle, en başta benim sonra geri kalanımızın ayarı bozuk, ufaktan ufaktan siyaset karışacak.
Bu hikayenin sonucu aziz nesin in " dur bakalım nolacak" hikayesi. Hikayedeki fıtık amca kim? Necmiya kim? Necmiyanın peşinden giden kim? İşte bunu zaman gösterecek. Bize düşen " du bakalım ne olacak? " demek. Bir okuyun uzun değil;)

Son düzenleme:
Dünyaya barış gelirse silah üretim sektörü de emekli mi olur?

Son düzenleme:
Bu forum teknik paylaşım forumu, eğer başkalarının siyasi görüşünden dolayı yargılıyorsanız, sıkıntı sizde demektir. Bu konu ile ilgili ikinci defadır rahatsızlık hissettim. Biz teknik konuları takip etmeye çalışıyoruz sizin siyası görüşünüzü dinlemek zorunda değiliz. O yüzden bugün itibarı ile üyeliğimi sonlandırıyorum. Size bundan sonraki hayatınız da başarılar diliyorum.

Bu forum teknik paylaşım forumu, eğer başkalarının siyasi görüşünden dolayı yargılıyorsanız, sıkıntı sizde demektir. Bu konu ile ilgili ikinci defadır rahatsızlık hissettim. Biz teknik konuları takip etmeye çalışıyoruz sizin siyası görüşünüzü dinlemek zorunda değiliz. O yüzden bugün itibarı ile üyeliğimi sonlandırıyorum. Size bundan sonraki hayatınız da başarılar diliyorum.
Siyasetin mecazi anlamını kullanıyorsunuz.
Siyasetin gerçek anlamı bütün teknik konuları kapsar. :)

https://sozluk.gov.tr

politika
(politi'ka), İtalyanca politica
1. isim Devletin etkinliklerini amaç, yöntem ve içerik olarak düzenleme ve gerçekleştirme esaslarının bütünü; siyaset, siyasa:
"Vergi yükünün adaletli ve dengeli dağılımı maliye politikasının sosyal amacıdır." - Anayasa

2.
isim Davranış biçimi, düşünce yapısı:
"Bir mirasyedi politikasıyla, birikmiş altını, el sürülmedik kaynaklarını har vurup harman savurdular." - Necati Cumalı

3.
isim, mecaz Bir hedefe varmak için karşısındakilerin duygularını okşama, zayıf noktalarından veya aralarındaki uyuşmazlıklardan yararlanma vb. yollarla işini yürütme:
"Bana karşı kullandığı tehdit ve şantaj politikası güverte halkınca malumdu." - Yakup Kadri Karaosmanoğlu

Forum istatistikleri

Konular
131,463
Kullanıcılar
455,378
Son üye
adhkfhxdchdvgshdjkg

Yeni konular

Geri