Hem cncler var hemde torna, küçük bir dükkan

@askinaslan Kırmızı şerit testereden memnun musun?

Suat 250w bir motoru var 60 mm kuru ceviz kestim ayılıp bayılıyor. Ama 15-20 mm ağaçlarda sorun olmuyor açılı kesimde var ama daha prof birşey alınabilir bu benim işimi görüyor. Zaten hassas yerleri tezgah testerede kesiyorum ölçünün önemli olmadığı yerde kullanıyorum kırmızı olanı

elimde 800w bir motor var onu takacam şimdi birde şerit merkezlemelerini rulmana çevirdimmi güzel olur gibi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu tarz şerit testereler oyuncak oluyor malesef. Küçük işler yapmayacaksanız, ben büyük kütüğü dilimlere ayıracağım derseniz bu boyutlar ve marka yeterli olmayacaktır.
 
Ben hem ahşap hem de alüminyum parça kesebileceğim bir testere istiyorum.
 
temizliğe hiç dikkat edemiyorum çok vakit yok işin aslı. bir tane çırak bile tutmayı düşündüm ama sanayideki ustalar bulanıyor ben nasıl bulurum çırağı. çocuk büyüyor şimdi 4 yaşında eli ayağı tutacak kadar oldu mu tamam çırak işide hal olur inşallah.
Bari çırağı dışarıdan bulsaydınız :) Allah bağışlasın hayırlı ömrü olsun inşallah.
 
Adamlar koca mercedesi, porshe'u bembeyaz zeminde bir tane talaş bırakmadan üretiyor. Bizler 4 metre atolyede ortalığı yağdan arındıramıyoruz. Sanırım bizim genetiğimiz bu..
 
Adamlar koca mercedesi, porshe'u bembeyaz zeminde bir tane talaş bırakmadan üretiyor. Bizler 4 metre atolyede ortalığı yağdan arındıramıyoruz. Sanırım bizim genetiğimiz bu..

Onların harcadığını biz harcasak ne yapıyorsunuz derler. Ama bizim hayat şartlarımız daha güzel ne kardeşim o kadar düzenmi olur. Almanya da otobüs durağına gidiyorsun 14:51 de otobüs gelecek diye yazıyor ve o dakikada geliyor. Bizim burda otobüs durağına git , acaba gelecek mi, gelirse kaçta gelecek, acaba dolumudur, hep bir heyecan var. Monotonluk bize göre değil
 
Aynen katılıyorum. O kadar sistem manyağı şekilde yaşamak bize göre değil.
 
Çok güzel bir atölye. Allah bütün hobicilere nasip etsin. Benim de aynı sizin gibi hem metal hem ahşap işlemeye büyük bir merakım var ve atölyemde kendimi özgür ülkenin kralı gibi hissediyorum :)
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,158
Mesajlar
915,525
Kullanıcılar
449,904
Son üye
teknikbilimlers31

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst