Haydi gelin borçlarımızı paylaşalım...

vecivicivokke

"Elenktirink elaktirinik olurmu onsuz evlilink? "
Yönetici
Yönetici
300 kredi 70 kredi kartı ve Cesaret edip bakamadığım eksi bakiye 40 filan. Varmı arttıran ?

ben her şeyi nerdeyse sıfırladım, kredimde önümüzdeki ay son taksitim var, sonrası kredi kartlarına cambazlık. 3 tane kredi kartım var, ayın 3 tane on gününde sıralı kullanıyorum. maaşla kafa kafaya geliyorlar. borç yok, parada yok. sadece önümüzdeki ayın maaşını yiyiyorum.

4 sene önce ev satın almak için kredi aldım . 10 yıllık taksitle geri ödemeli aldım . O zaman bir taksitim maaşımın 1/3 üydü . Yahu deli gibi borca girdim . Ne yapacağım bilmem diyordum . Enflasyon bir şaha kalktı . Meğer ben çok akıllı bir iş yapmışım . 4 sene sonra neredeyse maaşımın 20 de birine denk geldi bir taksitim . Aldığım ev fiyat olarak kendini 10 a katladı . Memleketten garip garip işler . Herkes tam zamanında ev aldın diyor .

bana diyorlar niye kredinin kalan taksitini ödeyip kurtulmuyorsun diye, ben krediyi aldığımda çeyrek altın 2325 ₺ idi, şimdi 6000 kusur ₺. şimdi siz olsaydınız erken kapatır mıydınız? iki yıl önce yazmıştım alabilen alsın diye. kredi kartımı bile oymuştum o zaman. şimdi selam bile veremiyorum.

4 sene önce ev satın almak için kredi aldım . 10 yıllık taksitle geri ödemeli aldım . O zaman bir taksitim maaşımın 1/3 üydü . Yahu deli gibi borca girdim . Ne yapacağım bilmem diyordum . Enflasyon bir şaha kalktı . Meğer ben çok akıllı bir iş yapmışım . 4 sene sonra neredeyse maaşımın 20 de birine denk geldi bir taksitim . Aldığım ev fiyat olarak kendini 10 a katladı . Memleketten garip garip işler . Herkes tam zamanında ev aldın diyor .
Yaşadığımız hayat şartları çok ağır, insan geleceğinin planını yaparken hayatının hatasını yapabiliyor, iş çağına gelmiş genç kesim bilgisiz tecrübesiz ve bunalımda. İntiharlar yerel haberlerden öteye gidemiyor maalesef. Çok fazla sıkıntıda insan var.

Forum istatistikleri

Konular
131,029
Kullanıcılar
454,705
Son üye
demirprofil

Yeni konular

Geri