Havadan Kablosuz Görüntü Transferi

wardar

Üye
Katılım
2 Haz 2014
Mesajlar
1
Puanları
1
Merhaba arkadaşlar elektrik elektronik mühendisliği bölümünde okuyorum. Havadan Kablosuz Görüntü Transferi ile ilgili bitirme projem var. Trikopter veya quadkopter gibi uçan bir cisme kamera yerleştirip havadan görüntü alacağım bir düzenek kurmam gerekiyor.

şurdan alıcı verici: 5.8Ghz 200mW FPV Transmitter 8 Ch AV Receiver GittiGidiyor'da 112694104

şurdan da kamera siparişi verdim: ÖZEL KAMPANYA TAK ÇALIŞTIR MİNİ KAMERA GittiGidiyor'da 114495771


Şimdi bir de uçan cisim lazım. Bunun çok araştırdım ancak fiyatlar Türkiye'de çok yüksek. Yurtdışından free shipping olan sitelerden bakıyorum ama işimi görür mü bilmiyorum. Satıcıyla doğrudan iletişime geçemiyorum çünkü.

şu quadkoptere baktım fiyat çok uygun ama bi terslik mi var acaba diye düşünmeden edemedim: X6 2.4Ghz 4CH 6 Axis GYRO Quadcopter Quadricopter with SPY Camera CAM UFO Good As Hubsan X4 H107C 21311-in Remote Control Toys from Toys & Hobbies on Aliexpress.com

Bu quadkoptere kamera, verici ve pil yerleştirilecek acaba bunu kaldırabilir mi. Bu konu hakkında bilgisi olan ve beni yönlendirebilecek biri var mı acaba.
 
Kamera lı zaten diye yazıyor


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
Kardeş ben ilanlara baktım. Bu quadcopter 12cm en ve boy da . Sipariş ettiğin kameranın kendisini de bizzat kullandım. Taşıması imkansız . Beslemesi vericisi kamerası çok ağır gelir.


KontrolKalemi Mobile ile gönderildi.
 
bu multikopter verici kadar zaten senın yapman gereken motor esc pil kumanda söyleyerek kendin yapman alimünyumdan gövde kestirisin. yada fpv sistemi diye aradığın zaman setler var.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,130
Mesajlar
915,296
Kullanıcılar
449,847
Son üye
AhmetK06

Yeni konular

Geri
Üst