Hassas 3 telli 24 v fotoelektrik sensör öneriniz lütfen???

aybulus

Üye
Katılım
21 Ara 2006
Mesajlar
66
Puanları
1
Yaş
39
arkadaşlar fabrikamda kritik bir bölgemde kullandığım bir fotoelektrik sesör var fakat gördüğü cisim bazen küflü olduüunda görmeyebiliyo..bana 3 telli 24 v olcak bi sensör önerirmisiniz biraz baktım fakat belki sizin fikirlerinizle nokta atışı yapabilirim...
 
sensörü ne yi kaç cm. den görücek.noktasal mı bakıcak yoksa geniş bir alana mı bakacak.
 
FATEK_EXPERT ' Alıntı:
sensörü ne yi kaç cm. den görücek.noktasal mı bakıcak yoksa geniş bir alana mı bakacak.

3-10 cm arası bi mesafeye bakıcak sw in önünden uzunluğu 1 metre olan bi parça geçicek hocam...
 
oraya sıradan bir m18 fotosel koarsan olur.cisimden yansımalımı olucak reflektörlümü.küften dolayı bir sorun yaşıyorsanız,cisimden yansımalı fotosel kullanmışlınızdır.cisimden yansımalı fotosellerin bir çoğu-özel tipler hariç-marka bağımsız koyu renkte sorun yaşarlar koyu rengi daha yakından, açık rengi daha uzaktan görürler.mümkün olduğunca bakacağı yüzeye dik monte edin fotosel i.
 
Merhaba arkadaşım,
Öncelikle sana konun ile ilgili olarak bir firma önereceğim. Burası benimde ürünlerini kullandığım ve memnum olduğum bir firma. Yani sen de o insanlarla irtibata geçerek her türlü sensör, sivich ve algılayıcı elektronik malzemeyi temin edebilirsin. Üstelik sana bedava numune bile yollamaktalar. Firma isimi ENTEK Otomasyon . Web adresleri de http://www.entekotomasyon.com.tr/ inşallah işine yarar. Çünkü ciddi anlamda iyi çalışan bir firma. Sen sorununu dile getirirsen çözümünü bulacaksın. Hoşçakal iyi çalışmalar diliyorum...
 
hocam ilgin için teşekkürler orda zaten öle bi sw im var özel bişeyler bakıyodum bende..
 
Ne demek rica ederim arkadaşım;)
Amaç insanlara hatta insanlığa faydalı olabilmek.
Eğer ki sensörler ile ilgili olumsuzluk yaşarsan sana başka önereceğim önerilerimde olacaktır.
Çünkü teknik anlamda bu konulara vakıfım, yani benimde ilgilendiğim ilgi alanlarıdır. Elimden gelen desteği veririm tüm arkadaşlarımızada. Hoşçakal iyi çalışmalar kolay gelsin.
 
daha önce dediğim bölgede bulunan sensör telemecanique xumh serisinden bi sw ti.ancak artık yokmuş piyasada onun için böle bişey bakıyorum..
 
KYENCE firmasını araştırmanı tavsiye ederim. Kolay gelsin...
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
128,179
Mesajlar
915,658
Kullanıcılar
449,940
Son üye
yavuzturan

Yeni konular

Geri
Üst