Hangi sektördeki iş daha avantajlı?

gamer_1989

Üye
Katılım
27 Mar 2010
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
34
merhaba arkadaşlar,
ben elektrik elektronik mühendisliği son dönem öğrencisiyim. Kariyer sitelerinde ilanlara bakmaya başladım. Şantiye ve Bakım mühendislikleri ilgimi çekmediği için alternatif ilanlara bakıyorum. Yalnız elektronik güvenlik(CCTV,kartlı geçiş,yangın algılama,IP kamera,biyometrik sistemler,ses sitemleri vs.) ve led aydınlatma firmalarının ilanlarının fazlalığı dikkatimi çekiyor. Bu sektörlere yönelme gibi düşüncem var. Sizce mesleki olarak yatırım yapılması gereken gelecek vadeden sektörler mi?
 
Elektrik elektronikçi isen her dalda iş var. Yeter ki kendini iyi göster, mesleğini iyi bil gerisi kolay. Saygılar.
 
İş Güvenliği Uzmanlığı... Bence fırsatı kaçırmayınız... 7 yıl içinde A sınıfına yükseldiğinizde aylık geliriniz 15-20.000 TL arasında olacaktır.

Hakkını vermeden, az çalışarak, ayın 15'i olduğunda maaşını almak istiyorsan tabii ki memurluk...
 
bişey sorabilrimiyim kardel benm kendi yaptıgım bi proje var ve bunu yüklemek istiyorumm ama bilmiyorumm yardımcı olurmusunuzz!!!
 
Durceylan beyimiz yine memurluğa sallamış, verdiği iş güvenlik uzmanı örneğide konuya ne kadar uzak olduğu bellidir. Teflilere öğretmenliğe gitsin öğretmenlik gibisi var mı diyen,(biliyorsun öğretmenlik memurluk değil :))) mühendise kamu diyince hak yemeden başlayıp zart zurtlarla giden memurluk diyip küçümseyen yapıya kulak sağlama. Emin ol bunu diyen birisi kamuda mühendis olarak güzel bir kuruma girme ihtimali olsa girmek için dakkası saniyesi hatta salisesi düşünmez!

Hocam şantiye ve bakımı neden beğenmediğin belli, diğer yazdığın sektörlerde olucağın "satış mühendisi". Hiç biri o memurluk dan daha fazla bir artısı yok. Çünkü seninle birlikte 10 bin kişi daha piyasaya girecek.Memurluk çok geniş bir kavram , sen düz memur değilsin mühendissin ona göre imkanların daha fazla olacaktır. Sen doktora memur diyormusun, mühendiste öyle!

Uzun uzun yazmaya gerek yok, hangi sektörde çalışcaka olsanda kpss yi boş bırakma ki sanmıyorum boş geçeceğini, bu arada memurluk hakkında kötümser konuşanlarıda gül geç. Emin ol onların derdi memurlukla değil, mühendislikle:)
 
Son düzenleme:
Uzun uzun yazmaya gerek yok, hangi sektörde çalışcaka olsanda kpss yi boş bırakma ki sanmıyorum boş g
devlet ile ilgili bir sorum var sayın yelek.
kıyafet zorunluluğundan dolayi devlette girmeyi pek arzu etmiyorum.
acaba giyim konusunda devlet hala eskisi gibi sıkı mi yada esnek birimleri neler Mühendislikte
 
Ticaret yap yada pratik paket montaj işler.
 
devlet ile ilgili bir sorum var sayın yelek.
kıyafet zorunluluğundan dolayi devlette girmeyi pek arzu etmiyorum.
acaba giyim konusunda devlet hala eskisi gibi sıkı mi yada esnek birimleri neler Mühendislikte

kıyafet zorunluluğu en son düşünülecek şeydir, yazları t shirt le gelen mi dersin, hatta 2-3 günlük sakalla mı gelen dersin hepsi var. Yani düşünme.
 
Politika !
Yattığın yerden para kazanacaksın.
Görevde iken mega insan, emekli olunca süper emekli, ölünce de:

lanet-olsun-yigit-ozgur.jpg
 

Forum istatistikleri

Konular
128,118
Mesajlar
915,146
Kullanıcılar
449,822
Son üye
hamidettin

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst