Hangi Regülatörü Almalıyım?

Valla arkadaşlar ikinizin de söylediği açıkçası mantıklı geliyor, teşekkrler ilginize. Ancak bir kanser hastasının çaresizce beklemesi gibi bekleme yapamamam malum bu evde yaşamak zorundayım enazından şimdilik:). Yani bu olay herhalde ilkkez benim başıma gelmiyordur ve bu sorunun çözümsüzce süregelmesi ve gitmesi de pek mantıklı gelmiyor elbet bir çözüm mevcuttur. Röle de bu çözümlerin en yakını gibi görünüyor.
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
9 dairelik apartamnımızda voltaj düşüklüğü sorunumuz var.bu sorun kışın kombiler çalışmaya başladığında daha çok oluyo ve bazı beyaz eşyalarımız çalışmıyo asansör çalışmıyo.panoda mı bi sıkıntı var diye elektrikçi çağırıp kontrol ettirdik orda bi sıkıntı olmadığını ana hatlardan bu bölgeye düşük enerji verildiğini söylediler.apartman olarak bi regülatör taktırmak istiyoruz.nasıl bi cihaz almamız gerekli acaba fiyatları nelerdir ? Bilgi verirseniz sevinirim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,135
Mesajlar
915,326
Kullanıcılar
449,856
Son üye
teslasarmali

Yeni konular

Geri
Üst