Hangi Marka Kombiyi Takmalıyım?

gayet normal arkadaşım 40 dereceyi bulmaz odalar lakin oturduğun binanın yalıtım sistemide önemli O ANLIK SIÇAKLIĞI Gösteriyordurda o yüzden değişimler olur Sıkıntı yok
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Kombi tercihinde dairenin alanı, binanın yalıtımı, tesisatın dizaynı vb. faktörler gözetilsede en nihayet herşey bütçeye bakar...
Bütçenize uygun ve orta sınıf bir kombi tercih ediniz
 
arkadaşlar ben şiddetle ECA CONFEO PLUS'ı öneriyorum size. kesinlikle aldıktan sonra pişman olmayacağınız bir cihazdır. biraz pahalı gelebilir belki ama kesinlikle tavsiye ediyorum.
 
bizim evde baymak baxi eco 240fi(20000cal diye biliyorum.)3 yıldır kullanıyoruz.mutfak,banyo,salon ve 2 oda açık kombi 50 derecede en soğuk günlerde 250lira gibi bi fatura geldi.geçen ay 150 fatura geldi.ayrıca çok memnunuz.şuana kadar servisi sadece senelik bakımını yapsın diye çağırdık.

Not:burası bursa

Aynı marka kombi bizdede var. Bulunduğumuz yerde voltaj problemi olduğu için (160 Volt'a kadar düşüyor) arada sırada gümbürtülü bir şekilde patlama yapıyor. Evde çoluğun çocuğun aklı çıkıyor. Bu kombiyle beraber mutlaka regülatör kullanmak lazım.
 
ECA bildigim kadarıyla bosch patenti kullanıyor.tavsiye ederim.
 
buderus yoğuşmalı kombi aldım fakat almaz olaydım 3 senelik kombi 4400 tl ödedim 3. arzayı verdi kıytırıktan ufacık çakmak 250 tl blower fanı 750 tl harcı borcunu geçmek üzere bir halta yaramıyor. Sakın almayınız
 
kombi işi ile uğraşan biri olarak bulunduğunuz yerdeki servisin çalışma şekli iyimi ona bakın. Servis zamanında müdahale ediyor ve ücetleri cep yakmıyorsa o kombi gibisi yoktur. şimdiye kadar müşterilerime faturalarımı sorduğumda ktiromi kombi kullanan müşteriler en yükses 180.00 tl fatura ödemişler aynı dönemlerde diğer kombiler 250.00 tl civarında ödeme yapıyorlar. ktiromi kombiyi bir araştırın eğer servis konusunda da sorun yoksa almaya değer bir kombi iyi bi yalıtım ile 100.00 fazla fatura gelmez.
 
İki evimden bir tanesinde 10 senelik baymak var Maşşallah taş gibi, diğerinde kendi aldığım demirdöküm aden var garanti biter bitmez çıkardığı arıza tamir bedeli nerdeyse cihazın yarısı, kişisel kanaatim yerli olduğuna aldanıp sakın demirdöküm almayın,
 
Viessmann -- buderus-- ferroli-- vaillant bu markalardan şaşma derim.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,956
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst