Hangi Marka Kombiyi Takmalıyım?

vailant tan şaşmayınız...made in germany:)
mbr arkadaşım yanlış biliyorsun evlere takılan kombi modelleri germany patentlidir orda üretilmiyor
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
e.c.a almaya çok yakınım.ama demirdöküm neva 20000 cal özellijklerini okudum çok az gaz yakıyor ve elektrik harcıyor,fiyatıda %35 daha ucuz.ama arıza verirmi,seslimi çalışıyor,sıcak suyu randımanlı veriyormu bilmiyorum.
Mrb arkadaşım ben ısıtma sistemleri kuruyorum parasına göre on numara makina 500 600 adet sattık makinanın servis mükemmel bozulsa ne yazar 24 saat içinde servisi çözüm üretiyo parçası tofaş gibi ucuz diyer markaların abarmıyorum isim vermiyorum yüzde 80 ni parça sıkıntısı var çözüm üretemiyo haftalarca aylarça kışın ortasın parça bekliyen müşterilerim var KISACASI ARKADAŞLAR BİR ÜRÜN ALIRKEN KESİNLİKLE SERVİSİNİ İYİ ARAŞTIRIN SERVİSİNE ÖNEM VERİN bozulmayan makina yok tamir edilemeyen makina var
 
ben de çok araştırdım ve 2010 yılında Viesmann taktırdım. çok memnunum tavsiye ederim.
 
Yoğuşmalı kombi modellerini tavsiye ederim. Nedeni ise ısı enerjisinden çıkan buharıda kullanıp enerjiyi verimli bir şekilde kullanmaları.
 
hocam ariston yoğuşmalı kombiyi 5 yıldır kullanıyorum.Kullanmanı tavsiye ederim.Peteklerin toplamı (mt)ne olursa olsun yoğuşmalı kullan.İlk zamanlarda kücük dairelerde veya peteklerin toplamı 10 mt den az olan yerlerde yoğuşmalı kullanılamaz deniliyordu bu fikrin yanlış olduğu ıspatlandı.
 
Ne olursa olsun UNİCAL marka kombi almamanızı tavsiye ederim, çok kötü bir kombi servis hizmeti de çok kötü, geçen sene aldım hala garantisi devam ediyor fakat sorunlarla boğuşuyoruz sürekli arıza veriyor, servis de hiç ilgilenmiyor, yerli olmasın diye unical aldım italyan malıymış rezil etti bizi. Keşke yerli marka alsaymışım en azından servisi çok, sorun çıksa da halledilir. bir sürü de para verdim.
tavsiye etmiyorum
 
kombi dedin mi en baba 2 marka vardır 1 wıesman diğeri buderus alman teknolojisi...
 
falke alma kesinlikle. baymakın yan sanayisi ve gerçekten çok sorunlu
 

Forum istatistikleri

Konular
127,954
Mesajlar
913,889
Kullanıcılar
449,604
Son üye
baba pero

Yeni konular

Geri
Üst