Hangi Klimayı Almalıyım??

Katılım
10 Eyl 2020
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
33
Arkadaşlar herkese merhaba,

Antalya'da yaşıyorum ve 1 ay önce klimam bozuldu artık sıcağa dayanamadığım için acil olarak bir klima almam gerek. Klimanın bulunacağı oda yaklaşık 18 metrekare olacak. Sade o odayı soğutması benim için yeterli. Birkaç klima arasında kararsız kaldım ama. Toshiba klimalar çok ilgi çekici geliyor. Tavsiyeniz varsa değerlendirebilirim https://www.alarko-carrier.com.tr/tr/kategori/klima

Bir de daikin klimalar güzel duruyor onlar arasında da tavsiyeniz varsa çok makbule geçer https://www.akrep.com/beyaz-esya-ve-ev-aletleri/klima

herkese çok teşekkürler
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaş bana güven. Bir ay daha
Sık dişini.
Çünkü 60 gün sonra soba satın alacaksın.İyi bilirim. 10 Kasımı geçtiğinde Akdeniz Bölgesi yağmura gebedir. 10 Aralık'ta ise yorganları mecbur çıkartırsın.
 
Arkadaş bana güven. Bir ay daha
Sık dişini.
Çünkü 60 gün sonra soba satın alacaksın.İyi bilirim. 10 Kasımı geçtiğinde Akdeniz Bölgesi yağmura gebedir. 10 Aralık'ta ise yorganları mecbur çıkartırsın.

Hocam gelecek yıla da yatırım olsun diyorum aslında malum fiyatlar artıyor. Toshiba daha öne çıkıyor benim için şu an yukarıda bir arkadaş arçelik demiş yarında ona bakacağım
 
aynı işi yarı fiyatına yapanı almak daha mantıklı bir bakmışsın toshiba yok kaçmış...
 
Her yerde arçelik servisi var ama hepsinin işi başından aşkın. Arçelik servisliği açan kısa zamanda paraya para demiyor çünkü klimaları sürekli arızaya gebe şahsen 3 para vermek taraftarı değilim. 6 senedir arçelik ve daikin servisiyle çalışıyorum. Arçeliktekilerle çok samimi oldum çünkü neredeyse her hafta çağırıyorum daikin servisindekileri ise hiç tanımıyorum çünkü adamlar sadece temizlik bakımına geliyorlar.
 
hadi ordan bizimklima Arçelik maşAllah'ı var daha servis çağırmadık.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,873
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst