Hangi elektronik programı daha iyi?

ISIS iyidir. ama PCB çizim için ben Traxmaker kullanıyorum onu beğeniyorum. Belki eski diyenler olabilir. Otomatik çiziyor. ve manuel olarakta ben istediğim gibi çiziyorum. Bu işleuğraşmak isteyenler tavsiye. Kolay gelsin.
 
Ben Proteus kullanıyorum. İsiste simulasyon yapabilmek gibi bir avantajı var. Areste 8 kat çizdiğimiz projeler oldu. Kullanıcı sayısının çok olması bilgi paylaşımını da sağlıyor. Hem gördüğüm kadarıyla okullarda da öncelikli bu program öğretiliyor.
 
Özellikle PIC ve microişlemcilerle uğraşıyorsanız. PROTEUS ve ilaveten MPASM vazgeçilmez bence...
 
10 yıldır protel 99se kullanıyorum. altium tavsiye ederim. eagle , orcad datalarrını import edebiliyor. 14 layer devre çizimlerini yaptım.
 
:)benım proğramı kımse kullanmıyor ama bana sorarsanız en ıyı proğram proğramın uzmanı olup kullanmaktır ben circüit meaker kullanıyorum 15 yıl oldu orcad kurdum çok fonksiyonlu proğram ama bana gore değıl sildim
 
ben altiumu görünce zor geldi ama kurcaladıkça denedikçe birşeyler olabiliyor bana altiumun nasıl ilacının eklendiğini anlatacak arkadaşlar varsa yardım rica ediyorum
 
Proteus 'un isisini kullanıyorum çok memnunum.
artık kullanmasınada alıştım ne diyeyim tavsiye ederim.
 
eğer yeni öğrenen biriysen, yada işi biraz daha mühendislik değil teknisyenlik olarak götürüyorsan Proteus en iyi seçenektir. yada simülasyon konusundaki yeteneklerinden dolayı Multisim yetenekli bir programdır. Eagle CAD de kullanılabilir ancak çok gereksiz ayrıntıları var, girilmesini tavsiye etmem. Ancak diyorsan ki ben çok profesyonel bir biçimde çalışıyorum ve mühendislik adına bir şeyler yapıyorum diye, o zaman işte Altium DEsigner yada OrCAD kullan derim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,128
Mesajlar
915,276
Kullanıcılar
449,845
Son üye
burak_duyar

Yeni konular

Geri
Üst