Hangi beyaz eşya?

Katılım
6 May 2013
Mesajlar
427
Puanları
31
Yaş
35
Konum
Bursa
Herkese merhabalar ben yakın zamanda evlenicem kısmetse bu sebepten ötürüde beyaz eşya baktım geçen gün regal marka buzdolabı çamaşır makinesi birde bulaşık makinesi fiyat olarak bana çok uygun geldi fakat yarın öbür gün regalde sıkıntı yaşarmıyım...

kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum
 
maddi durumu düşünecek olursak eğer regal vestelin alt ürünü bi sıkıntı yaşayacığını düşünmüyorum veya altus marka ise arçelik bekonun alt ürünü ben beyaz eşya alırken servis olanaklarına bakarım bu tip markaların yedek parçaları çok kolaylıkla bulabileceğin markalar hiç düşünme bu 2 marka makinaları alırken kafanda soru işareti kalmasın.kötü bi ürün değildir.
 
Bosch ürünlerini tavsiye ederim hele hele buzdolabında başka marka hiç düşünme. Beyaz eşyayı bir kere alın kaliteli alın eskilerin tabiriyle evladiyelik olsun. Ucuz yada uygun diye alırsın sonra derdi bitmez. A+++ özelliğine dikkat et malum elektrik sarfiyatı da en önemli husus (Çamaşır makinesinde plus fazla olmasın sonra tasarruf edelim diye düşünürken hanımlar çamaşırların temizliğini beğenmiyorlar :) )
 
Merhaba.Dayanıklı ve uzun ömürlü olsun derseniz,ya Arçelik ya da Bosch'dan şaşmayın derim.Ucuz olsun diye arçelik'in alternatifi beko'yu,bosch'un alternatifi siemens'i katiyen de tavsiye etmem.Regal,seg markalarını dahi vestel menşeli olsalar dahi yine de tavsiye etmiyorum.Yalnız 37 ekran tüplü tv'deki seg markasını,3-4 yıldır da sorunsuz kullanmaktayım.Yani sonuç olarak çok büyük olmayan markaların,uzun süre sorunsuz kullanımı biraz da şans işidir.Ama işi şansa bırakmamak,az sorun yaşamak için mutlaka arçelik veya bosch marka tercihi,ilk alış yüksek bile görünse yine de yapılabilmeli,çünkü siz sadece kaliteye yatırım yapmış olacaksınız yapılan doğru seçimle.1994 yılından kalan arçelik mutfak robotunu halen de sorunsuz olarak kullanıyoruz,başka marka olsa (Diğer markaların da mutlaka uzun sürede arıza yapacaklarını yine mutlaka da söylemek istemiyorum,ancak uzun vedede kullanılabilmeleri biraz da şansa kalmış oluyor doğrusunu söylemek gerekirse.) beki bu kadar uzun süre ve sorunsuz kullanılması belki daha zor olabilirdi kişisel görüşüme göre.

Beyaz eşya bir kere alınır,senelerce de kullanılır,o ndenle bütçe elverdiği ölçüde kaliteli ve popüler markalı olabilenleri,ilk alış maliyetine rağmen kanımca mutlaka da tercih edilebilmelidir.Kolay gelsin.Saygılarımla.
 
vestel ve ariston ürünlerini kapımdan sokmam. dükkana ne zaman bu markalar girse beti bereketi kaçıyor.
 
bende yakın zamanda evleneceğim ve samsung yada bosch almayı düşünüyorum. samsunga baktım fiyatları uygun boscha da bakıp ona göre karar vereceğim. Samsungu beğendim şahsen hem özellik açısından hemde fiyat açısından.
 
birde Lg ürünlerine göz atın fiyat biraz pahalıdır ama kaliteli malzeme sağlam teknolojiye sahiptir.Satış sonrası destekte kimse eline su dökemez.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,950
Mesajlar
913,864
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst