Halojen Spot Kapağı Çıkmıyor

Esma Agah

Üye
Katılım
18 Mar 2020
Mesajlar
23
Puanları
1
Yaş
38
Merhaba
Babamlarda bulunan Halojen spot lamba değişimi yapacağız yeni lamba aldık ama eski patlayan lambayı çıkartamıyoruz. İnternette elimizdeki spot modeli yok. Fotoğraflarını ekleyeceğim , bu modelde içerideki bu lambayı çıkarmanın bir yolu var mı? Şimdiden yardımlarınıza teşekkür ederim.
 

Ekli dosyalar

  • image.jpg
    image.jpg
    172.8 KB · Görüntüleme: 15
  • image.jpg
    image.jpg
    189.8 KB · Görüntüleme: 15
  • image.jpg
    image.jpg
    151.8 KB · Görüntüleme: 15
  • image.jpg
    image.jpg
    175.3 KB · Görüntüleme: 13
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
Bende de lavobo aynasında bundan vardı. ampulu yanınca elektrikçiden istediğimde led olanından vermişti. Bu tür olanlar bildiğim kadar 50 watt gücünde ledler daha tasarruflu. Bendeki yaylı geçmeliydi bunu sökülmesi nasıl bilmiyorum. Çevrilerek çıkıyor olabilir. Vidalı gibi duruyor.
 
Vidalı değil yanlarda çentik var gibi ama denedik çıkmadı. Bayağı zorladık ama mümkün değil?
 
Vidalı değil yanlarda çentik var gibi ama denedik çıkmadı. Bayağı zorladık ama mümkün değil?
çok zor cevap istiyorsun, birincisi ön kapak ki açamamışsınız. ben de öyle denerdim. ikincisi arka taraftan basılmış ve pres conta yapılmış gibi geldi bana gördüğüm kadarıyla. uygulama sizden ama garantisi yok en kötüsü bir adet spot kötü yola düşer. contanın dibini maket bıçağı ile kes ve çekmeye çalış.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,125
Mesajlar
915,236
Kullanıcılar
449,837
Son üye
betül hüsrevoğlu

Yeni konular

Geri
Üst