Haftalık zaman saati hk.

akar61

Üye
Katılım
6 Haz 2009
Mesajlar
69
Puanları
1
Yaş
36
merhaba arkadaşlar kolaygelsin sizlere sormak istediğim bir konum olacak. Yeni açmakta olduğumuz fabrikamıza haftalık zaman saati koymak istiyorum.kaç programlı almam gerek.bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

pts 08:00 işe başlama
10:00 çay
10:15 çay molası paydos
12:00 yemek
13:00 işe başlama
15:00 mola
15:15 mola paydos
16:30 paydos
arkadaşlar haftanın 5 günü bu şekilde olacak duruma göre fabrika 3 vardıya oldugu zamanda roleyi kullana bilmem lazım yardımlarınızı bekliyorum kolaygelsin
 
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
benim size tavsiyem gemo 2.3 rtc aynı sıkıntıdan bende muzdarıptım ama bu akıllı role ile hemm ekonomik hemde musterının ısteklerıne fazlası ile cvp verıyo.
 
bu ürün hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim
 
gemo kendı sıtesınden rahatlıka ulasabilirsin
 
başka tavsiye edebileceginiz ürünler varmı arkadaşlar
 
Astronomik zaman rolesi sizin işinizi görecektir. Saygılar
 
entesin astronomik zaman rolesi var sizce o uygun olurmu?
 
hayır olmaz çunkı sizin yazgınız vakıtlerde toplam 16 program var entesde 15 program var buna uyarlar iseniz (15 e gore)o zaman olur ama entesın urunu 1 dk hassasiyete sahibi olması nedeni ile harıcen birde zaman rolesi kullanmanız gereklı.
 
arkadaşım anlaşılan bu işte uzmansın şimdi hangi ürünü almamı öneriyorsun pc denmi programlanacak yoksa ellemi bu konuya son noktayı koyalım 1 ay sonra fabrikayı faal hale getiricegiz yardımcı olursan sevinirim.
 
sy akar bu sıkıntıyı çektım ben biliyorum bence sen gemo kullan veya benzerı bi urun ama gemo alırsan sana programlamada yardımcı olurum çunkı herturlu kombınasyına uyum saglamakta.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,126
Mesajlar
915,246
Kullanıcılar
449,840
Son üye
111340

Yeni konular

Geri
Üst