hırsızlara karşı önlem!!!!!

oo buraya balkondan atlayıp girdiler
 
Merhaba arkadaşlar Çilingir firmamızın gelişitirdiği Hırsızlığa karşı kesin çözüm ürünü tüm türkiyede hizmete girmiştir tek yapmanız gereken şey makaleyi sonuna kadar okumak olacaktır.
Saygılarımızla...
Hırsızlığa karşı alınabilecek Kesin Çözüm
Hırsızlık büyük şehirlerde artık önlenemeyen bir durum haline gelmek üzere. Evlerimiz iş yerlerimiz Ofislerimiz İnsanların sıklıkla kullandığı yoğun kapalı alanlarda artık hırsızlığa dur demenin zamanının geldiğini firmamızın ürettiği bu ürün sayesinde artık hırsızlığın %0' a indirebileceğimizi bilmenizi isteriz.
Çelik Kapılar Kilitlide olsa kırılır mı ?
Çelik Kapılar ister kilitli olsun ister kilitlenmemiş olsun maalesef kırılıyor. Bugün hırsızların en çok girişimleri çelik kapıların kilit & barel kısmı dediğimiz yani anahtar giriş bölgesini zayıf nokta olarak tespit ettiklerinden ellerindeki delici kesici levye tornavida vb gibi aletlerle barelleri 2 dakikanın içerisinde etkisiz hale getirirek
Kapılarımızı açabiliyorlar.
Hırsızlığa Karşı Önerilen Kilit
Hırsızlığa karşı önerilen kilit varmıdır sorusuna tabikide cevap nettir. Yoktur çünkü kilit dediğimiz sistem barelden oluşur ve Hiç bir kilit markası barele özel olarak çelik silindir koruma halkası eklememiştir. Bu sebeptendir ki silindir bağlantılarına maymuncuk başta olmak üzere bir çok çilingir aparatı ile kırılması mümkündür..
Alarmlı Barel Kilitler Caydırıcımı ?
Maalesef alarmlı kilitlerde barellerde artık pek caydırıcı değil, Profesyonel hırsızlar tarafından eğer bir ev yada işyeri soyulacaksa bunu Hırsızlığa karşı Alarımlı Kilitlerle değil firmamızın ürettiği hırsızlığa karşı Set ile durdurabilirsiniz. Alarmlı Barel ve Kilitlerde 2 dakika içerisinde etkisiz hale getirilip hırsızların yine istediklerini almalarına engel olmuyor
En Güvenli Barel Hangisidir ?
Bugün piyasada alarmlı barel veya çelik barel diye bildiğimiz barellerde maalesef kastırılma karşısında direnç gösteremiyor. Mesele zaten barelde bitmiyor mesele kilidi koruma altına alıp barel kısmına her hangi bir delici yada darbe verici aletin girmemesinde bitiyor.
Kapılarda bunu eğer önleyemezseniz mutlaka evinize hırsız girecektir.Barelleriniz ister mandallı barel ister normal barel olsun isterseniz kapınızı 1den fazla kilitle kilitleyiniz yine faydası olmayacaktır. Firmamız Barellerinizi Çelik Silindir ve Çelik rozetle koruyarak her türlü dışarıdan gelecek tehlikelere karşı korumaktadır.
Hırsızların kullandığı en önemli aparatlardan biriside Biz Çilingirlerin kullandığı kapı açma aparatı Maymuncuk olduğu için kapınızdaki çıplak bareli kırmaması elden bile değil..
Çelik Takviyeli Barel Açılır mı ?
Bu Kilitlerde pek sağlıklı değil maalesef kapının kilit bölümünden matkapla zorlandığında hemen kırılabilen bir uygulamadır. Bu Kilitleri satan bazı firmalar müşterilerine bu kilitler Maymuncukla bile açılmadığını vaat ediyorlar. Fakat biz bunun tam aksini idda ediyoruz.
Çelik Takviyeli Barel'de kırılıp ve açılıyor. Bunların yine en başında Çelik Kapı geliyor, Nasıl bir çelik kapı seçmeliyim
Nasıl Bir Çelik Kapı Tercih etmeliyim ?
Öncelikle çelik kapılara dış görünüşleri boyası ne narin nazikliği için milyonlarca para harcamanıza gerek yok. Çelik kapılarda arayacağınız en önemli özelliklerden birisi kapı saç kalınlığıdır. Kapı alırken saç kalınlığının mutlaka 1,5 milimin üstünde olmasına dikkat etmelisiniz.
Ve Diğer bir özelliği ise kapılarla kapıların takılacağı mesafede ara kalmamasına yani kapınızın kapı giriş bölümüne tam uymasına dikkat etmelisiniz. Tam Çelik Kapı alırsanız mutlaka hırsızlığı bir nebzede olsun engelleme imkanınız var.
Peki Hırsızların Açamadığı Kilit veya Kapı Var mı ?
Tabikide var :) Hırsızlık vakalarını bir araya toplayarak Çilingir profesyonel ustalarımızla yaptığımız beyin fırtınası sonunda Artık Hırsızlığa karşı dur diyen sistemi sizde çelik kapılarınıza taktırabileceksiniz.
Peki Nedir bu sistem diye sorarsanız sistem şu..
Anahtar Göbeği kısmını sağlamlaştırdık
Pense tornavida gibi cisimleri sokup göbeği kırmamaları için kilit göbek kısmına içeriden ve dışarıdan olmak üzere toplamda 12 adet vida attık ve bu vidalarıda çelik rozetle kapattık. Bunun kırılması için bir tek çözüm yolu vardır
Mevcut çelik kapının Saç kısmı dediğimiz kısmının delinmesi deforme olması oda 4 5 saatlik bir süreye tekabül eder buda hırsızların işine gelmez.
Kapının arasına hiç bir cisim sokulmasına izin vermedik
Çelik Kapılarımızda kapı karşılıkları vardır. Bu her kapıda mevcuttur, bunun için biz işe buradan başlamayı uygun bulduk Levye tornavida bıçak demir çubuk vs gibi aletlerin girmemesi için çelik çubuk dediğimiz çeliği 19mm kırılmaz eğilmez paslanmaz vida ile kapı karşılığına monte ettik
Bu sistemlerden sonra hırsızların kapınızı 5 dakika 10 dakika 20 dakika gibi sürelerde kapılarınızı açması mümkün değildir. Bu sistem açılır mı peki ? açılır fakat tüm delici kesici aletlerin durmadan en az 8 9 saat çalıştıktan sonra kapı darma dağın olduktan sonra açılır.
Daha fazla bilgi almak için bizlere aşağıdaki numaramızdan ulaşabilirsiniz.

Web Adresi : http://www.anahtarcim.org
mail : [email protected]
Tel : 0530 964 25 41
Faks : 0530 964 25 41
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,964
Mesajlar
913,943
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst