Hİdrolİk Ödevİ Çok acİl fİnal notu olcak

defar

Üye
Katılım
4 Kas 2007
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
39
ARKADAŞLAR HİDROLİK ÖDEVİM VAR FUJİTSUM DA ÇİZİLECEK BU ÖDEW FİNAL NOTUM OLACAK YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM PROGRAMIN TAM SÜRÜMÜ WAR İSTEYEN ARKDASLARA GÖNDERİRİM MSN ADRESİM [email protected]
.................................................................ÖDEW..............................................................
Bir atölye de hidrolik silindirlerin kontrol ettiği yük kaldırma ve itme mekanizması bulunmaktadır. A silindiri yük kaldıran silindir B silindiri ise yükün iletilmesini sağlayan silindir.

Sistemin çalışması A silindir ucuna bağlı tablaya yük konulacak a silindiri yukarıya kalkmaya başlayacak ve ileri son konuma vardığında B silindiri yükü tabladan bos alana itecek ve geri dönecek, daha sonra A silindiri geri aşağıya inecektir. Bu sistemde kesinlikle makaralı valfler kullanılmayacak sistem aşırı yüklemelere karsı emniyete alınacaktır. Sistemde silindirlerin ileri geri hareketi bir kol ile kumanda edilecektir. Orta konum pompa geri dönüşlü olması isteniyor.
 
arkadaş; 5/3 valf kullanılacağını söylüyorsun ve sorunu çözemiyorsun.? eğer sistemin devamlı çevrim olacaksa 5/2 valf kullanarak kaskad metodunu kullan A+B+B-A- hareket akışına göre bunu 2. sınıf otomatik kumanda öğrencileri gözü kapalı yaparlar. sen neden yapamıyorsun ?
 

Forum istatistikleri

Konular
128,161
Mesajlar
915,573
Kullanıcılar
449,920
Son üye
Bafrali1655

Yeni konular

Geri
Üst