Gtr body kit

Katılım
14 Şub 2021
Mesajlar
10
Puanları
1
Yaş
24
Sevgili dostlar, öncelikle herkese merhaba!

Bu forumu ikinci kez soru sormak için kullanıyorum, bu yüzden herhangi bir yanlış yaparsam güzelce uyarmanız çok doğru ve şık bir hareket olacaktır. Başlamadan önce söylemem gereken şeyleri söylediğime göre, şimdi uzatmadan soruma geçiyorum.



Body KİT uygulamak istediğim BMW marka M3 (E36) model bir arabam var. Size arabama uygulamak istediğim body KİT’in resmini aşağıya koyuyorum. Şimdi asıl soruma geçelim;



ben bu body KİT ile trafiğe çıkabilir miyim? Arabamda herhangi bir motor modifiyesi veya basma işlemi yapmayacağım. Sadece bu body kit ile trafikte rahat bir şekilde gezmek ve muayeneden geçmek istiyorum.



cevaplarınızı merakla bekliyorum arkadaşlar :) herkese kolay gelsin..

F9A7FE96-611F-4C1A-8DBD-E41163D6B018.png
 
Hayır ne trafiğe çıkabilir ne de muayeneden geçebilirsiniz. Böyle tasarımları malesef sadece fotolardan izlemek güzel ve mantıklı.
 
Hay Allah… çok heveslenmiştim halbuki. Neyse, yapacak bir şey yok :/
kara yolları kanununu kaç kere okudum bilmiyorum, modifiye (yeniden yapılandırılma) hiç bir şekilde yasal karayollarında izin verilmiyor. yaparsın trafikten düşersin istediğin pistlerde (araç trafiğine kapalı özel alanlar) zevkle gezersin veya uygun kategorideki yarışlarda sürersin. (ve hatta yaptığın o değişiklikleri araç markasının distbritörüne bildirmek zorundasın ve değişiklikleri onaylatmak zorundasın). ben bir ara kendi aracımı elektrikli otoyo çevireyim dedim. kanunlarımız o kadar esnek ki, nerdeyse vidasını bile değiştiremedim. değiştiremiyorum bari sıfırdan yapayım dedim; trafiğe çıkabilmem için kriterler beni L7 ye mahkum etti. hani gelişmekte olan bir ülke filan değiliz, basit sıradan üçüncü dünya ülkesiyiz.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,956
Mesajlar
913,906
Kullanıcılar
449,606
Son üye
rasit.

Yeni konular

Geri
Üst