Babamın bir sözü aklımdan hiç çıkmaz "Tatlı, tatlıcıda yenir." Bu yüzden çok fonksiyonlu cihazlardan oldum olası uzak dururum hep.
 
Bence bu bir ön yargı şuan iki tane çok fonksiyonlu cihaz kullanıyorum.Bir sürü arıza tespitinde harika sonuçlar ortaya koydular.Bunlardan biri fluke 1587 mutimetre + izolasyon megeri diğeri ise pensampermetre tipi portatif Şebeke analizörü Hioki 3286-20 incelemenizi tavsiye ederim.Özellikle hioki cihazının yaptığı işi 15-20 bin tl lik cihazlar yapıyor.Ölçüm hata oranı binde 1 civarı Fiyatı 7000 tl civarı

Bi ara unit marka 70 tl lik pensampermetre ile az kalsın bize 250 kva lık trafoyu değiştirtecekti.Ölçümde faz-faz arası 550 volt gibi değerler göstermeye başladı.Meğer cihazın pili zayıfladığından dolayı hatalı ölçüm veriyormuş.Bu tür yanlış ölçümler görmemek için bence kaliteli ve ihtiyaca göre cihazlar seçmek çok faydalı oluyor.
 
Doğrudur ben dahil 1970 ve öncesi nesilin takıntıları denilebilir. Tamamen de bağnazlık değil ama doğruluk payı da var, bir fonksiyon bozulsa diğerlerini kullanamıyorsun. Birde bütçeyi zorlayan cihazlar kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş durumları da var :) Kaliteden ödün vermeme hususunda %100 sizlere katılıyorum.
 
Son dönemde elektrikli araçlar ve onların şarj istasyonlarının testlerine yönelik özel test ve ölçü aletlerinde de kendi alanındaki en iyi cihazları sunmaktadır.
Hem AC hem de DC şarj istasyonları için bir çok farklı cihaz sunabiliyor.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,952
Mesajlar
913,879
Kullanıcılar
449,599
Son üye
Gksn

Yeni konular

Geri
Üst