GMTCNT markası akıllı rölemi çıkardı?

Moderators

Üye
Katılım
5 Ara 2018
Mesajlar
22
Puanları
1
Yaş
39
Merhaba GMTCNT markası yerli üretim akıllı röle mi çıkardı?
 
KNX Standardı, küçük bir rezidansın içerisindeki aydınlatma, perde panjur, klima kontrolünden, Dünya’nın en büyük havalimanlarındaki aydınlatma otomasyonu gibi çözümler için tercih edilen bir Dünya standardıdır.
Yazımızda endüstrinin can damarı sayılabilecek PLC’yi inceleyeceğiz.
Merhaba,

Akıllı röleler programlanabilir giriş ve çıkışlara sahip, çeşitli fonksiyonları ve özellikleri bünyesinde bulunduran yazılan programı koşturabilen cihazlardır.
 
Sitesinde bir yenilik görünmüyor.
 
Bende firmayı aradığımda bahsetmişlerdi. Çıkar çıkmaz denemeyi istiyorum. Yerli üretim bu tip cihaz ve teknoloji üreten firmaları desteklemek için ilk ihtiyacımda denemeyi düşünüyorum. Sizin tecrübeniz var mı marka ile ilgili.
 
Siz yazınca incelemek durumunda kaldım.İlk defa duyduğum bir firma.
 
Ben firmanın PLC'leri ile tanıştığımda yerli bir üretici ve PLC'yi tamamen bu topraklarda ürettiğini bilmiyordum. Öğrendiğimde gurur duydum doğrusu, sonra denemek hemde öğrenmek için şahsım olarak GLC496R serisi edindim. Sorularım oldukça soruyorum oldukça da yardımcı oluyorlar, bu PLC ile evimde ücretsiz sundukları Scada opsiyonunu kullanarak uzaktan izleme yönlendirme çalışmaları yapıyorum. Sektörde de hemen hemen her yerde ve fuarlarda hız kontrol cihazlarını, operatör panellerini görüyorum sık sık, ekran da edindim sonra 4,3 inç bir üründü arayüz programı da Türkçe olunca bunu öğrenmek de kolay oldu. Ben memnunun, her aradığımda başka bir yenilik olduğundan bahsedilince de sürekli takip eder oldum firmayı.
 
Başarılı yerli ( aman milli palavrasıda atmayalım,baygınlık geldi ! ) firmaları herzaman destekleme fikrinize katılıyorum.
 
1984-1985 yılları olsa gerek,monofaze giriş trifaze çıkış yerli ( o zaman milli edebiyatı daha icadedilmemişti )
2,2 kw lık 2 adet hız kontrol cihazı kullanmıştık.İtalyan Makina Mühendisi,böyle bir aleti hayretle ! gözlemişti.
İçinde görünen ve yedeklemeyi düşündüğüm bazı elektronik elemanları " mavi entegre,yeşil entegre " ! diye
yedeklemiştik ! Varsın olsun,o kadar kusur kadı kızındada olur ;) 17 yıl süreyle yedeklerde elimizde kaldı:rolleyes:
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,304
Kullanıcılar
449,849
Son üye
cagan20

Yeni konular

Geri
Üst