gitti gidiyordan alışveriş nasıl yapılır ?

seco_

Paylaşımcı üye
Katılım
14 Nis 2011
Mesajlar
904
Puanları
131
Yaş
29
Konum
Sakarya
merhaba arkadaşlar ben bir kaç ürün almayı düşünüyorum fakat bunlar farklı satıcılardan şimdi bu ürün tek bir kargoya toplanıp bana gelicek yoksa her satıcı için faklımı ? e ozaman her kargo parası vericem aynı satıcıdan alıyım diyorum ya ürün yok ya da pahalı. biraz araştırdım ama bulamadım bu konuda birşey,var mı bir çok ürün alan arkadaşlar bilgi verirseniz memnun olurum.
 
tek kargoda birleşmesi imkansız her satıcı birbirinden bağımsızdır ya ürünleri tek satıcıda bulacaksın yada en ucuzunu bulup kargo parasına katlanacaksn veya veya ücretsiz kargolu olan ürünleri al diyeceğim ama farkını fiyata illaki şişirirler. karşılaştırma yap ürünler arasında ve en uygun hangisiyse siparişini ver
 
teşekkür ederim kardeşim bi çözüm bulucaz inşallah :)
 
Bazı satıcılar bazen kolaylıklarda yapabiliyor
 
alışverişi ordan yapmadım mecburenn . ama tek alış gibi durumlarda oradan olur büyük bi ihtimal teşekkür ederim ilginize :)
 
Bu alışveriş sitesi ile çalışıyorum.
Site güvenli. Satıcılar çok değişken ama havuz sistemi yaptıklarından sonra herşey daha güzel oldu. Parayı ödeyip Ürünü aldıktan sonra paranız bir havuzda bekliyor. Ürün geldikten sonra istediğiniz gibi ise onay veriyorsunuz. Beğenmediyseniz onay vermiyosunuz ve ürünüde almıyorsunuz. Paranızda geri iade oluyor. Memnuniyetsizliğinizinde araştırmasını yapıyorlar.
 
bilindik yeredn alısveriş en iyisi
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,966
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst