Gitar pedalı harici ses kaynağıyla(PC, telefon, mp3 player) test edilir mi?

Katılım
8 Tem 2019
Mesajlar
310
Puanları
31
Yaş
23
Arkadaşıma bir gitar pedalı yapmak istiyorum ama gitar çalmıyorum. Devreyi de test etmeden hediye etmek istemiyorum sonrası sıkıntılı olabilir. Bilgisayardan veya telefondan aux ile normal bir elektro gitar ses kaydı versem pedalın çıkışını da harici bir hoparlöre bağlasam bu şekilde bir test sağlayabilir miyim? Teoride olur gibi geliyor ama hem bu şekilde gain volume gibi ayarları da test etme şansım olacak. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
 
Mehaba, lm386 ile yapacağın basit amfi ile test edebilirsin. Bilgisayardan (eğer harici ses kartın ve preampın var ise deneyebilirsin. Telefondan nasıl olur bilemedim.
 
Yani demek istediğim elimde bir elektro gitar olmadığı için mesela arkadaşımdan temiz gitar kaydı alsam. O kaydı telefondan veya bilgisayarın kulaklık çıkışından yaptığım devreye oranın çıkışından da dediğiniz gibi bir amfi devresine bağlasam olmaz mı? Harici bir ses kartım yok anakartta kendinden var ama o olmaz mı?
 
Re-amp adı veriliyor o işleme. Sonucu nasıl olur bilemiyorum. Pro uygulamalarını biliyorum, ama anlattığın şekilde nasıl olur bilemiyorum.
 

Forum istatistikleri

Konular
127,967
Mesajlar
913,969
Kullanıcılar
449,613
Son üye
Liderpano

Yeni konular

Geri
Üst