Ebru.drn
Üye
oo onu daha çok severim ya acıktım zatenBaşından mü yü atınca harika oluyor özellikle .
oo onu daha çok severim ya acıktım zatenBaşından mü yü atınca harika oluyor özellikle .
Gideyim de evde ne varsa onu yiyeyim. Öğlen de çizi yedim. Dürüm falan dendi bi aklım karıştı amabenim mama saatimde dürümü karıştırma yaa, kim bilir kaç rakı parasına patlar bana. bu akşam mercimeğe talim . (kara şimşek)
çalışan için evde ne varsa. hiç öyle bir evim olmadı benim, anamın evi hariç. bir de midesini seven birisi olarak çizi ile geçiştirmeyin öğününüzü. evde ekmek arası hazırlayın. hazır gıdaların hepsi zehir.Gideyim de evde ne varsa onu yiyeyim. Öğlen de çizi yedim. Dürüm falan dendi bi aklım karıştı ama
normalde iş yeri yemekhanesinde yiyorum ama dün istememiştim sonra acıkınca gelen pişmanlık..çalışan için evde ne varsa. hiç öyle bir evim olmadı benim, anamın evi hariç. bir de midesini seven birisi olarak çizi ile geçiştirmeyin öğününüzü. evde ekmek arası hazırlayın. hazır gıdaların hepsi zehir.
@Ebru.drn hani o espri vardı ya ben anlatmayayım. başkasından dinle. bakarsın lazım olur. hatta biliyorsundur belki.müdürümü severim de her zaman değil![]()