Geri görüş kamerası bağlantısı yardım

fenci17

Üye
Katılım
28 Haz 2020
Mesajlar
4
Puanları
1
Yaş
36
Merhaba 2016 clio 4 icon faz 1 aracım için geri görüş kamerasını çinden satın aldım. arabadaki multimedyaya bağlamak için soketi de oto kamera montaj ve satış işlerini yapan birinden aldım. Yani elimde kameram ve soketim var. (Not: Kamera görüntüsünü multimedya da elde edebilmek için multimedya ekranında kamera yazılımını da aktif kıldım.)
Fakat kamerada fotoğraflarda görüleceği üzere çok fazla ucu açık kablo var. Muhtemelen farklı farklı montaj tipleri için böyle seçenek sunulmuş. Benim elimde soket olduğuna göre benim devreyi tamamlamak için bu ucu açık kablolardan en fazla bir tanesini kullanmam gerekir diye düşünüyorum.
Devreyi tamamlamamda yardımcı olursanız kamera görüntüsünü ekranda görürsem kabloların araç içine montajını yapıp kameramı kullanmaya hayırlısıyla başlayacağım.
IMG_5337.JPG
 
Merhaba hayırlı olsun, 1 ve 2 numarayı akü veya adaptöre bağlayarak denediniz mi? Bunu gerçekleştirin sonuca göre yorumlayalım. Tabi sarı fişin de multimedyaya bağlı olduğunu farzediyorum.
 
4 ile 1 i birbirine bağladım denedim olmadı. Kamera montajlrında akü bağlantısı kullanılmıyor. Multimedya ya takılan soketten enerji alınıyor diye biliyorum izlediğim videolardan ama burada durum farklı olabilir.
 
Teşekkür ederim benden pass!
 
1 ve 2 nolu uçlara eneri verildiğinde kamera aktif olur ve görüntü verir. Aracıma ayrı ekranı olan bir geri görüş kamerası sistemi takmıştım. Enerjiyi geri vites lambası üzerinden almıştım. Siz de zannedersem durum farklı. Soketlerin teyp arkasında bağlanacağı yer mevcut mudur. Bu video yardımcı olabilir.
 

Yeni mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
127,965
Mesajlar
913,961
Kullanıcılar
449,611
Son üye
ramazansanli@

Yeni konular

Geri
Üst