Genel frekans inveter bilgisine ihtiyacim var..

Burak Bey

Üye
Katılım
10 Şub 2017
Mesajlar
1
Puanları
1
Yaş
43
Arkadaşlar merhaba, frekans invertörü ile 20 40 kW büyüklüğünde motorlari olan fanlari, kontrol ediyoruz. Simdiye kadar neden olduğunu sorgulamadan omron marka rx seri inverter kullandik, ancak değiştirme şansımız veya düşüncemiz olabilir. omrondan daha iyi olabilecek önerileriniz var mıdır? Tabiki ekonomi önemli, fiyatu omrondan ucuz veya bir tık yukarıda olup ondan iyi olacağını düşündüğünüz marka model var mıdır?

Birde biz agir hizmet tipi kullaniyoruz, bunu kullanim sartimiz var mi emin degilim, hangi durumlards agir hizmet tipi kullanilir ?

Simdiden herkese teşekkür ederim...
 
Topraklama ölçümü ister endüstriyel bir tesis ister bir ofis binası olsun her işletme için kritik bir öneme sahiptir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Sizi böyle bir araştırmaya yönelten sorun veya fikir nedir.
 
Burak arkadaş şahin fiyatına mercedes almak istiyorsun. Genelde her markanın ağır şart cihazları mevcuttur. Vinç, kırıcı, sarıcı, extruder, vb. uygulamalar ağır şart diye geçer. Kısaca tork gerektiren uygulamalardır. Sizin kullandığınız fanın görevi ve tipi nedir. Ortam şartları nelerdir.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,133
Mesajlar
915,308
Kullanıcılar
449,850
Son üye
umutbaysal9

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst