" Gece > Gündüz " Zaman Ayarlı Aydınlatma Kontrolü.

iso.34

Üye
Katılım
6 Tem 2008
Mesajlar
2
Puanları
1
Yaş
39
tüm profların dikkatine ; bahçe aydınlatmasında kullanılmak üzere kullanılan basit zaman rölesi olan otomatik kumanda şemasında yardım ederseniz sevinirim (trifaze aydınlatma bilgisinide vereyim ve ayarlama konusunda dikkat etmemiz gereken bir şey de varsada) şimdiden herkese teşekkürler.......
 
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
zamanlayıcılar var onlardan kullanın istediğiniz saatte aydınlatmayı açabilirsiniz ondan başka fotosel röleler var zamanlayıcınıza yada fotosele bir kondaktör bağlarsınız trifaze aydınlatmanızı akımlarını eşit şekilde bölerek işinizi görürsünüz
 
Entes MCB-50 serisi bu uygulama için idealdir.

Akşam saat 18:00' de açılıp, gece 02:00' de kapanacak uygulama örneği ve bağlantı şeması, kullanım klavuzunda yer alıyor. ( Ekte verilmiştir. )
 

Ekli dosyalar

  • MCB-50 kullanım klavuzu.rar
    410.4 KB · Görüntüleme: 13
bu saatte vakit ayıran arkadaşlar; teşekkürlerden birer çelenk sunarız :)
 

Forum istatistikleri

Konular
128,149
Mesajlar
915,469
Kullanıcılar
449,889
Son üye
1 Levent plaza

Yeni konular

Geri
Üst